Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosna Ako ti srbi stvaraju toliki kompleks, moram ti reći da u Srebrenici još ima mjesta a i ispraznile su se neke od grobnica. Obično ostavljam komentare vezane za sport ali na tvoj nacionalistički primitivizam moram odgovoriti.
@lav, Braća Hvati te čekaju da se pobratimite, Mjesto - Jasenovac, vrijeme, odredite kad vam odgovara:
Ostao je naš Portugal :) Ima se za koga navijati!
@Bosna Jadni ste vi mošnjaci, nije vam stvarno lako. Ja vas razumijem, daleko od svojih u srcu evrope okruženi hrišćanima. Po jedna karta u jednom pravcu za svakoga do bliskog istoka, i mirna naša Bosna sa braćom hrvatima. @AKADEMIK Tvoji komentari nikome ne služe za čast, molim te u ime srpskog naroda da napusti ovaj portal zauvijek ili bar ne ostavljas svoje maloumne komentare
@lav, \"Vazduh trepti kao da nebo gori, sprema se OLUJA\", samo ti slavi, kad doođeš braći na trakoru vidjećeš kako će te lijepo dočekati, oni inače jedva čekaju u Srbiji vas iz BiH i Hrvatske:
@akademik, lociran si, još malo pa ćeš dobiti odgovor na svoje komentare.
@Pipo, kako li si ti živio i šta li si radio prije nego što je izmišljen internet, ima li vijesti na ovom portalu da je ti nisi prokomentarisao, ja rijetko kad nešto komentarišem, pročitam ono što ljudi objave, pročitam i komentare i ti si baš uvijek tu. Imaš li ti išta pametnije u životu raditi?
ali momci.. ovaj akademik..jel mu to od rodjenja??? hehehe e rano ljuta mozes samo da pjenish... sve do jednog dana.. hehehehe
Izvini malo je nejasnoća u tvom textu,pominješ mošnje,jeli misliš na SVETE mošnje ili na nešto drugo,malo razjasni,ja sam čuo za svete mošnje,to je ono što su po.povi nosali po balkanu pred početak srpskih ratova,jel to too.
Vidim mnogi su zaboravili koliko su Italinai pomogli BiH- čak su 1996. godine došli da igraju prijateljski meč.
E moj lave,jadni ste vi srbi kad morate da se pravdate i hvalite svojim \"uspjesima\" na bosanskoj stranici!!!
decko uzaludno se trudis da budes srbijanac i srbin veci od onih preko drine.... spremaj traktor uskoro ce oluja!!! USTASHKA ZAKLETVA NA NOZ I B.OMBU iz 43 jos uvijek je u nasoj krvi !!
bUUUUUUUUUUUUHAHAHAHHHHHh idi popisaj se mami svojoj usta pa neki to ona to vrati u tvoja tako da se malo bolje osjecas..... smiri zivce glupsonu... koga vishe kU.r.ac boli za tebe i tvoje komentare. Oh, da -- SVI SU PRTOTIV VAS-- ma ne kriva je lopta.. ne ne sudija,,, ne krivi su Hrvati - i NATO-- Tuzite ameriku -- sacekaj Boanje su krivi za sve a mozda i ALbanci.... BUUHAHAHHAHAHAH dodji podudlaj ga-- Poslacemo vam jednu CRNU UMJETNU KURCHINU kao sjecanje na Ganu !! I volio bi djete da ti k@ram ali ono nrodjeno u majcinoj utrobi. pozz UUUUUUUUUUUUUU
Želim da se zahvalim Orlovima što su nam pružili uživanje gledajući ih na SP. Bila mi je čast što sam srbin i što mogu da navijam za svoju reprezentaciju, to nije mala stvar, a to znaju i mošnje. Mošnje koje nikada neće imati tu sreću, i vječno će navijati za tamo neke žabare, galske pjetlove itd. Hvala ti Srbijo što nama srbima donosiš toliko sreće i veselja, što tvoji košarkaši (vicešampioni evrope), vaterpolisti (prvaci svijeta), odbojkaši, rukometaši, teniseri i naravno fudbaleri čine da se osjećamo ponosno na to što smo srbi, što smo jedna od najvećih sportskih nacija. I hvala ti Bože što si mi podario to što živim u Republici srpskoj jer ovako mogu svaki dan da gledam mošnje na ulici koji me zavidno posmatraju u trenutku kada idu da prate kojekakve strane repke jer znaju da svoju nikada neće. Neprocjenjivo.
Dolijaces i ti ubrzo AKADEMICE, samo neces znati sta te snaslo...