Kritike selektoru Argentine
0
Chilavert: 'Maradona nije dorastao svom poslu'
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARADONA JE BOG!
ma kakav maradona,nista od njega
Maradona je prop\'o k\'o kauč!
Pa ne postaje se Jose slučajno! Diego je Diego, jedan jedini, al neće mu se zbog toga protivničke ekipe sklanjat s terena. Ovo što kaže Chilavert je najpametnija stvar koju je neko rekao za ovu Diegovu avanturu. Tako ti je kad si jaran s Nemanjom...
Argentinci us iznenadili kad su mu dali poziciju selektora, nije ju zasluzio. Ali nije ju ni trebao prihvatiti, on je najslavnija osoba u Argentini, i trebao je prvo trenirati se na klubovima. Nema iskustvo, sto je najpotrebnije! Ali ko zna, mozda se ispostavi da ce biti Jose Murinho.
dobro i kaze