Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamijenio je ga jel nista neradi prema defanzivi... pa nemoze to tako..njegova pozicija mora i obrambene zadatke obavljat
su \"novinari\" klix-a zavrsili osnovnu!
Miralem je odlicno odigrao utakmicu.Ono sto mene raduje je njegova defanzivna igra,tu je napredovao puno,Tehnika za 10 i lakoca pri primanju lopte je vidljiva.Ne govorim samo za ovu utakmicu.Totti najslabiji zajedno sa Osvaldom.Ne kontam sto ga zamjeni!?Ovaj Chievo je slika i prilika danasnje Seria A,KATASTROFA!Nadam se da Miralem kad nabije jos koji misic ide dalje.Ne prije.Inace sam ljubitelj Italije i Rome ali...Ovo je lose u poredjenju sa PL ili BL.
Koji gloopani... Ispade da je Chievo ekipa evropskog formata, pa su \"jedva\" slavili protiv Rome... I Miralem se preziva PJANIC!
pjanicu vrijeme je da opet zemana posaljes u pm.
Jedva
Jao naslova, isto da je igrala Barselona protiv Rome pa je JEDVA savladala, a ne mrtvi Chievo:)