Pele nije štedio na pohvali
0
"Chicharito bi mogao biti novi Messi"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mu imen kaze da je pokemon :D
A šta će messi ba ....Da nije Xavia i Inieste u barsi messi ne bi mogao nista....Upravu je za ovo u Argentini da je to drugi Messi
Hvala Pele...ali Messi je u danasnjem fudbalu jedan,treba samo vidjeti koliko ce godina ostati u ovakvoj formi...vrijeme Chicharita tek dolazi, ove sezone je ubica sa licem djecaka,jos da u finalu bude tako...ipak sa 20-tak godina sa onakom lahkocom davati golove i nije mala stvar, prije da ce on biti novi Eric Cantona :))
Ser.et.e, jel Messi sam rekao da nije najbolji dok ne osvoji svijetsko prvenstvo. Dosad je igrao ocajno za nju i zato se poklopite. Nije najbolji samo zato sto je najbolji napadac najjace ekipe na svijetu. Fakat svi odreda niste procitali uspjehe Peletta i samo pametujete. Momak je sa 17 godina zabio dva gola u finalu i jedan je proglasen za jedan od najljepsih na svijetskim prvenstvima. Moze messi osvojit jos pet liga prvaka. Ali dok ne osvoji titulu svijetskog sampiona bit ce jedan od najboljih, a ne najbolji. Na tim utakmicama za drzavni tim se igrac mora isticati zato sto je to najvrijedniji turnir na svijetu.
al malo sutra, Messi je bolji i od tebe i od Maradone 10 puta
Ljubomoran ovaj stari Krele-Pele na Mesija jer zna da je Mesi najbolji igrač svih vremena...
Pele ahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha @neko iz mase ti nisi normalan...trazi ljekarsku pomoc podhitno
pele ne s**i cuj chicharito kao messi ah jesi ljubomoran na messi-ja j... te on i cijela argentina...i ti kao legenda futbala da das takvu izjavu pa jesi ti uopste profesionalac onda pa naravno da nije isti messi i u argentini jer uloga mu je sasvim druga,da hrani loptama higuaina i cijelog napada argentine cak i da organizuje srednji red kako da funksionise pa cak i odbranu diktira i gledajuci na to argentina nije argentina vec messi je argentina...kani se ljubomore za mnogo njih ti si veliko NISTA jer nikad nisi gazio travu evrope pa da vidim hoces li zabit 1 gol na 100 utakmica....presao ti rok davno pa-pa peletino
Dal je Messi brazilac,ne bi tako pricao.
Ma šta je se ovaj penzioner okomio na Messija! Valjda što je Argetinac pa ga ne voli, ili mu je ponestalo para pa eto da se koja para zaradi na kakvom interviju.
glupo je govoriti ko je najbolji igrac svijeta volio bih vidjeti kako bi se messi snasao u ulozi odbrambenog pa da onda malo pricaju ko je najbolji!!! javier zanetti je BOG za sve!!!
Ko je to ba ljubomoran? Idi matori piči domine u kakvom staračkom.
je posenilio
Nikad niko nece biti kao Messi.
Da si izjavio: Chicharito bi mogao da bude novi Pele!!! To je OK, međutim novi Messi...ne rise majke ti....koji je to stari Messi pa praviš poređenje...Trenutno se Messi nemože porediti sa bilo kojim igračem, pošto je ispred njih minimalno dvjesto godina...Pele uživaj u penzionerskim danima i ne rise
Pele i njegove izjave sve ludje i ludje , the old man is loosing it :)