Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni nemogu nista na klupi.
gadjali laserima...e jebi ga! jesu li pogodili laserom koga? laserom se ne gadja,vec osvjetljava - tacnije u ovom slucaju ometa!
zbog tih miliona i jest sramota sto sjedi na klupi. poslovni njemci su prodali nista za nesto u kojem je taj kloc ni kriv ni duzan prosperiro. na kraju, transfer je zavrsena tema, radi se o njegovom igranju ili jos bolje neigranju, koje jako boli svakog igraca.
i da sam na terenu, sakrio bi se iza korner zastavice.
JjEeBbOo ti djokovic familju jadnice jadni, doso si ovdje da istresas svoj jad
NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEE PA TI SI BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG.KAKVA IGRA NOVAKA DJOKOVICA
haha kaze gadjali laserima u pm ima toliko drugih rijeci da se objasni sta su to navijaci chelsea radili na stadionu..ali ne..oni su gadjali:D
ee, sto se nisu branili lightsaberima...
definitivno je to razlog slabe igre gradjana
...zona zabrane letenja...Cirkooooo, lanci,katanci i laserski zraci....