Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ade ti si napusen!!!
Ivica Olic da nema talenta ne bi zabio 4 gola Lyonu krvave glave (doslovn) i ne bi izbacio Manchester United, te zavrsio u Bayernu. Lik redovno zabijao dok god je igrao u Bundesligi i pored povreda, a ti se nasao da pricas o njemu. To kazem kao Sarajlija a ne neki pametnjakovic kao sto si ti. Koja je samo ironija da ti upravo o tim pametnjakovicima pricas.
jest potrebno neko doktorsko znanje o fudbalu nema sta doduse samo u domenu povreda traumatologije nutricizma i medicine i jeste potrebno. malo rada a moze i nikako talenta kao ivica olic i eto fudbalera. Celzi je bio maloradnicki fudbalski klub kojeg su voljeli radnici i obicna raja i shodno tome je bio dugo vremena voljen iz principa prema najjacim englskim klubovima i kao takav bio institucija sam za sebe... ovi šabani sto sve znaju o real madridu i mancester junajtedu i kupe 1 - 2 dresa pogledaju par tekmi su tipicni veliki katolici veci i od pape i veci navijaci i od samih red devil hooligansa.... jbote... mi smo za sve strucnjaci ali smo eksperti u pokondirenju i zestoki u pametovanju...
joj sta ovde ljudi pisu - moj brat dobio na kladionici - uf
Gospodo sa SA.X-a, PONOVO se niste udostojili niti prenijeti vijest da je osmerostruki i aktualni prvak BiH u košarci, i jedini predstavnik BiH u ABA/NLB ligi, ŠIROKI WWIN, u odličnoj utakmici pobijedio Radnički iz Kragujevca, i to u gostima rezultatom 93:86. Utakmica je odigrana jučer u 17h. Od 18 odigranih utakmica, Široki ima 10 pobjeda. ŠTA JE POSRIJEDI? ZAVIST,LJUBOMORA, ILI NACINALISTIČKA MRŽNJA, koji je razlog da najčitaniji portal u ovoj šugavoj državi ne prati uspjehe svoga prvaka? Nakon svega, nemate se potrebe čuditi što Hrvati nemaju simpatije prema ovoj nakaradnoj državi! Hvala.
Ako vam se nesvidja Chelsea nemojte ni citati ni pisati komentare jednostavo ih zadrzite za sebe, a ovaj Sarajevo-x treba da ugasi opciju komentarisanja bilo kakvog clanka, jer je uvjek svadja, vrijedjanje i ostalo.
67,7 milijuna? Uhuhu, pa ovoliko nema ni \"europska\" tuzlanska Sloboda...
Chelsea ima 4 titule Engleske lige: 1955, 2005, 2006 i 2009 god.Posljednje tri naravno pod Abramovichem. Ima dvije titule engleske druge lige 1984 i 1989 godine. Nacionalni kup su osvijili 6 puta: 1970, 1997, 2000, 2007, 2009, i 2010 god. Liga kup su osvojili 4 puta: 1965, 1998, 2005 i 2007 godine.Kup pobjednika kupova su osvoijili 1971 i 1998 a evropski super kup je ta pobjeda protiv Real Madrida 1998 i to je to. Što se tiče npr Manchester Uniteda ne bi stalo na ovaj komentar od 1000 karaktera. Kao što rekoh Nottingham Forrest ima 2 titule Kupa šampiona što Chelsea nema, Liverpool ima 5 titula. Manchester ima 3 titule i 19 titula prvaka Engleske i Chelsea najveći engleski tim. Možda bi po brojkama i bio kad matematika ne bi postojala.
Chelsea je prije dolaska Abramoviča osvojio i europski Superkup protiv tad jakog Reala i Kup pobjednika kupova i FA kupova koliko vam duša hoće - samo vi ste nogometne neznalice, jer pratite nogomet od 2005. Znalo se šta je Zola!
Za ovaj prvi komentar gore ---- Sine ti nisi izgleda postojao prije 2003 godine čim to pišeš.Šta su to oni osvoijili prije dolaska Abramoviča u London?Porediš Chelsea sa Real Madridom, Juventusom, Bayernom, Mancherster Unitedom.Čak i provincijski Nottingham Forrest ima 2 titule Kupa šampiona.Sjedi 1 iz poznavanja fudbala.
ma sve je to pranje para..ko to baca danas pare beze.. arapi iz sitija to rade..pa nikad i ne gleda utakmicu onaj arap nekad dodje i njemu do citya..daj bolan
Stimanje poreza-niko ne placa porez ma gubitke
Chelsea je najveći engleski klub svih vremena - institucija. Malo se klubova na svijetu može pohvaliti sa tako slavnom historijom i tradicijom. Ove godine uzimamo Ligu prvaka. Premiership nam je dosadio jer smo tu neprikosnoveni.