Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojim je parametrima Chelsea \'veliki\' klub? Nit imaju titule, nit se za njih znalo do prije 5-6 godina. Uvijek su bili prosjecan engleski klub. Dug je put do vrha, za jedno 100 godina mozda budete u rangu sa Manchester Unitedom, Liverpoolom i slicnim klubovima sa bogatom tradicijom.
http://www.premiership-balkan.com
od toga nema nista djecaci, ako zele preci na drugi stadion, moraju se prvo dobgovoriti sa CPO (Chelsea pitch owners) medju kojima su Terry, Wise Desaily vlasnici Chelsea tj nekih dionica, znaci sam Roman nije vlasnik, a i ako predju na novi stadion, mora se promjeniti ime kluba i ime stadiona u slucaju ako bi se opet zvao Stamford Bridge... al posto osnivaci danvo su imali ugovor davne 1905 god, da kad klub bude prelazio na novi stadion, kao sto sam rekao mora mjenjati ime kluba, al zasto mjenjati, zar nije dovoljno 40 i nesto hiljada, i moze se primjetiti da sva mjesta nisu popunjena. a i ne zelim da se dogodi Chelsiu ono sto i Arsenalu KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
^^Od tog uslova nema nista, smislice neku rusku mandju i prodat sponzorima pravo na ime stadiona za velke pare. Valja zaobic FFP pravila...
veliki klub zasluzuje veci stadion..al samo pod uslovom da se i dalje zove stamford bridge! forza CHELSEA!