Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kak da ne....... pa ibra vrijedi najmanje 150 miliona
Bujrum, dodjite u najbolji klub!
a sto se ti nadje uvrijedjen sa ovim clankom. ljubomora je cudo
Zaustavljeni su od Barcelone kao i Man Utd... prestanite umanjivat zasluge Barce!
Cuj Ibra rastrgan izmedu Reala, Barcelone i Chelsea... Ovde je rijec o drugacijem redu stvari, Ibrahimovica bi Inter rado prodao. Tako su oni pustili udicu pa ko se uhvati. A kako stvari stoje ostat ce u Interu.
ma ne može chelsea NIGDJE IGRATI.......završeno
kad vec prepisujete prepisujte od pravih izvora... i malo se informirajte o kupovinama... chelsea u zadnje tri godine kupuje manje cak i od totenhama a da ne govorimo o ostalim klubovima velike cetvorke http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/chelsea/5604854/Chelsea-quick-to-deny-interest-in-Inter-Milans-Zlatan-Ibrahimovic.html