Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam deset godina, nikad se u životu isplakao nisam kao tada. Nakon par sati vrištanja uvali mi stari novčanicu 50DM, bio neki kosonja na njoj nikad to zaboraviti neću. Nije mi bilo puno lakše, ali sam bolje podnosio tugu vozajući se desetobrzincem po mahali kojeg sam kupio od famozne petobe.
vidjeti kako pitari plaču NEPROCJENJIVO💙💙💙💙💙
Danas mi je drugi rođendan 🔊 🧢 👕
Jedan gol mozeee promjeniti sve, naprijed Željo sve do krajaaa, nema predajeee 💙
Boli ih i dan danas,lafo imaju lovu a uvijek su Zelji gledali u ledja 💪💪💙💙🔵⚪️
Hahahahaahahahahah važi
VODI ZELJO 1:0….. DEVEDESETI MINUT SUSRETA
Amaterski klubovi danas bez ikakvih vizija one seljacine iz Mostara im uzimaju titule svake godine
Danas ni S od Sarajeva, ni Ž od Želje...
Unucima ce pricati kako su pobjedili veliko Sarajevo. To je pokazatelj koliko smo veci od njih
Od koga ste jaci jadovane, nemate ni stadion, ni ime.vam nije orginalno, vi ste torpedo, za vas navijaju doslje mahom iz istocne BiH, udbaski klub.
Na jugu navijam do 70 minute i onda sjednem i samo cekam kad ce Sarajevo postici gol jer bez Muharemovica Zeljo bio los i to se na tvu nine moglo toliko vidjeti kao sa tribina realno kao navijac Zelje kzem Sarajevo igralo mnogo bolke vise prilika i onda kao Kukic u Banovicima pojavi se Sopovic Pehlivanovic pa Zuban i onda eksplozija srece iz ocaja u trans
💙💙💙💙💙Sretan Zubandan💙💙💙💙💙 PS Viršlice još plaču🤣
Od 21 mitove prave i mitovima se hrane.
Ili o suspenziji za namještanje utakmica u bivšoj Jugi za Smjalovića i Osima.Ali nećeš sine to se krije dok se mitovi šire i grade 🤷
Čuj ovo mit. Pa klocu jel treba da vjerujemo tebi, nego svojim očima? Uzmi viršlu i smiri se
Na bosanskom jeziku se kaze cetvrtina vijeka. Prevod za one koji ne razumiju klix koji lise na hrvatskom jeziku
A sad slave i docekuju igrace na izborenom prvom pretkolu konfrencijske lige.
Nek je sretan Zubandan!