Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United se ne može uspješno voditi bez žvake.
Safet Susic treba preuzeti united nama nek daju Van Gala...
Pa da ga dovede u premijer ligu BiH da se takmici, garant bi bili prvi.
sam se nije navela jedna bitna stvar,mojes je bio trener ekipi koja je igrala duži vremenski period zajedno, dok van gal ima potpuno novu ekipu,, treba to da se podlozi. nema vidicca i Ferdinanda da budu u odbrani to su neki novi likovi kojima treba vremena. samo je pitanje hoće li ovi imati strpljenja. još nije nista gotovo tek je počela liga,ako do desetog. kola ne bude pomaka van gal ce sigurno biti smjenjen
mediji smjenjuju trenere u unitedu
Igrači moraju da shvate da niko od njih ne može biti veći od kluba. Probao je to Beckham, Van Nistelroy i drugi, pa su dobili šut kartu. Tako treba i sa današnjim igračima postupat.
Ispade Moyes trenercina pored ove hantale.
4 razloga zasto je autor ovog teksta (komentara) polovan sportski analiticar. 1. United je krenuo u sezonu kao sampionska ekipa sa uigranom i vrlo iskusnom ekipom. 2. Kada je uprava shvatila da bi velika pojacanja bila Baines i Fellaini malo su povukli kocnicu sa kupovinom 3. Januzaja je doveo Sir Vojo, a ovaj ga uveo jer nije imao koga u tom trenutku. Cak je i velika rasprava Evertonovih navijaca bila da li je uopste Moyes davao priliku mladim igracim ili jednostavno nije imao izbora (Rooney, Barklay i Coleman su zaigrali samo kad su se povrjedili stariji igraci). 4. Vidi 1.... i nije da branim LVG, ali mislim da je ovo projekat za koji treba vremena i par transfer sezona da bi se rjesilo. Bonus: Sa sampionskom ekipom Moyes nije znao da li bi se branio ili napadao, 2 ili 1 napadaca, duge ili kratke lopte... nikakvu viziju. LVG zna kako ce ali nemoze ni za 5 kola, ni sa pola igraca s kojima raspolaze niti odmah cijeli tim zamjeniti.
Sad su tu novi igrači koji su zvijezde i koji ne mogu da shvate da je ime Man Utd veće od njihovih imena, a posebno se to odnosi na igrače sreine terena i odbranu koji kao da su pali s neba.
vrati se fergussone i oprosti nam, propali smo ko kauc !
Mozda je po mnogima i tu kriv Safet Susic!
Sušić je kriv što je živ :D