Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta komsije, ali ne klonite, nije sve izgubljeno
Žao mi je crnogoraca volio sam da oni prođu. ALI ko zna cudas e desavaju.. IDEMO BOSNO
Cetinje ponovo ce te vi biti u sastavu velike drzave, ali ... ta ce ici na Euro pod vodstvom Papeta, Dzeka, Miralema, Adema...a Brnovic ce biti posmatrac.
otjerali ste cicu, sad se snalazite.
STETA ZA CRNOGORCE,ALI IMA REVANS PA SKUPO PRODAJTE KOZU.
udri seljadiju, to je vlaski odpad, ta naka Gora
VIVA MONTENEGOOOOO....Nadam se da u Podgorici nadoknadjujemo ovih minus 2.Samo da pozdravim ovog divljaka iz sandzaka,covece niko vas ne voli ni Bosanci pogotovu Sarajlije ni ovi ostali sto zive po pesterkoj dolini.Crveni obrazi,masna faca,velika glavudza i buljave oci profil sandzaklije ili siptara sa kosova.Kad sam bio u Sjenici ili N.Pazaru da se us...s kakvih faca ima,isto kao i na kosovu.Svaka cast pojednicima mada vecina ih je ruzna do bola.
e jebiga crnogorci..bice bolje
Mi bismo Čehe uništili, šta ti je život :S
Sve najgore crnomorcima. BiH BiH BiH...Velila BiH pobjeda. Cuj divljina da ode na smotru civilizacija :-)))))))))))