Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze boris bilic de.b.i.l.c.ina: jel ovo u nogometu senzacija? osim: u fudbalu nije..
A jesu ovi Grci nafakali reprezentacija uvijek na guzove prodju
Do kraja prvog poluvremena, Rusija je ipak povela zahvaljujući golu Georgiosa Karagounisa iz 45. minute. Da,da :D
kaze Pape na jednom drugom sportskom poortalu: Grci nece dobiti Ruse,ispadaju pa im sljedi kat u ekipi,trener ce napustiti itd itd itd... E moj Pape,pojma ti nemas u tesko nama s tobom opet u kvalifikacijama !!!
Grci najveci sljam europskog prvenstva,glumci,prevaranti i nevjerovatni sreckovici!a karagunis najvece solo DJUBRE i G.ovn.o sto je postojalo ikad u svjetskom fudbalu,fuj,fuj,fuj!a s druge strane rusi brate glupi ko noc,nista nisacim sinoc!
Kako je \"Rusija ipak povela\" ako je GRcka pobjedila 1:0..Ta teorija mi nikako ne ide u glavu..:S
\"Do kraja prvog poluvremena, Rusija je ipak povela zahvaljujući golu Georgiosa Karagounisa iz 45. minute...\"???????????????? Pa makar prvo procitajte sranja koja pisete prije nego ih objavite!!!
ko ce vise gledati ove glupe papandopulose.
kloc džeko igra za žene i opet izgubišmo.
Ne mogu birat,ako odigraju nerijeseno bice prvi, ako izgube od danske ( a portugal prodje ), ispast ce...u svakom slucaju Grcka im ne gine..
E J.e.b.e.m ti m.r.t.v.u mamu u usta!
nek su krivoslavni rusi ispali, ja sam volio i da su krivoslavni grci ispali a da su poljaci prosli, a sto se tice krvoslavnih sluga i bivsih rimskih robova preporucujem im posto je ovo 21 stoljece, da se modernizuju i pripreme si unaprijed i na vrijeme prevozna sredstva za bosansku oluju evo jedna slika porscheovog traktora, kad je beg bio cicija ha ja donirat cemo vam porscheove traktore za traktorijadu evo i crvene je boje srpska XD http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Porsche_Traktor_Diesel_Super.jpg
ovi grci trube najvece
Do kraja prvog poluvremena, Rusija je ipak povela zahvaljujući golu Georgiosa Karagounisa iz 45. minute. Ma ljudi ne radujte se dzaba, vidite da je Rusija slavila, ne vjerujte ocima, samo KLIX -L.....azovima
Ma fakat je smješno olako reći da ćemo se prošetati kroz sljedeće kvalifikacije. Pa ti Grci su nas nalupali kad im je god trebalo. Ova reprezentacija kao što vidite ide među osam, imaju veoma ozbiljnog selektora i jednostavno im je nemoguće uzeti bod u Atini. (pitajte Hrvate :)) I Njemačka će sa njima imati ogromnih problema, ustvari ako Švabe mogu birati bolje ime je da se usmjere na Čehe.
ko smije staviti veliku lovu na Švabe??\' .urac sine, ovi su sa devet života. Štelili grupu Poljacima da prođu, a prođoše Grci. U svakom slučaju Česi su lakši protivnik,,
Ta nije dosao AVB u Tottenham?Klix po obicaju uvjek kasni sa svojim vjestima...