Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aBd da Djuric u Serie A igra do godine. Fino je sto se opet snasao u tom Klubu jer bio je otpisan jedno vrijeme ali je ga BiH repka pogurala i sada svi vide njegov talenat. I onda mi neko kaze da nasa Repka nemoze pomoci igracima da promjene status u svojim klubovima. Pa vece reklame i promocije od reprezentacija nema.
jes, evo naprijmer medunjanin, prije bio na tribinama, sad na klubi ***rtiv a
Reprezentacija je Medunjanina stalno izvlacila. Upao je u mozda najjacu ligu na svijetu ali nije iskoristio priliku. Repka ne moze igrati za tebe. Hajrovic je jos jedan primjer. Repka je ga prodala nakon njegovog herojstva u Slovackoj pa je potpisao za Galatu ali ocito nije dovoljno radio pa se prebacio u Njemacku gdje opet nije dovoljno radio, pa ga opet repka prodala u Spaniju radi nekoliko dobrih utakmice. No, Izet se opet ne trudi dovoljno. Pogledamo primjer Muhameda Besica koji je bio sutnut iz Njemacke ali je ga repka pogurala u jaku Englesku nakon sjajnog nastupa protiv Argentine, a sad je do njega da iskoristi, na dobrom je putu. I tako imas jos mnogo primjera. Kada reprezentacija dobro igra, svijetski klubovi prate igrace. Vidit ces kako ce se mali Visca, Kolasinac, i Djuric prodati ako ovako nastave.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Djuraga kralj!
gledao sam tekmu, djuric dobro odigrao i moram priznati da cesena igra na nivou neke momčadi iz sredine pa i sigurno vrha italijanske lige. Jest da je nesto slabiji protivnik ali imaju finu igru i nisu bez razloga prvi, a Đuriću svaka čast, dobar igrač.