Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto Džeke u Romu, a Džeko u pizdu materinu
Dzekotina je nas i doveo gdje jesmo sada. Halal mu racku. Vazno je da klix objavljuje clanke o njemu sa njegovom sponzorusom koja nema druge ljudske kvalitete osim izgleda i rupu za trpaca ko sto je on.
Cemu ovo vrijedjanje mame naseg zmaja??? Ok,Dzeku je stalo,Djurica krenulo,hvala bogu ,pa imamo igrace,to se valjda tako kaze!??? Veci igraci od Dzeke su imali "los period"! Nemojmo zaboraviti koliko puta je Dijamant obradovao naciju!!! Mi fakat volimo na cudan nacin! Dzeko fataj se Magata i njegovih treninga,medeni mjesec ti je prosao!
isti moj drug tomo... i tomo je visok....
Izgleda meni da je on igrač ko i onaj Nestorovski, prvi strelac HR lige a otišao u Palermo za 500 000. Đurić je prosjek koji dolazi do izražaja u slaboj ekipi ili u B reprezentaciji gdje može doći do izražaja. Nije isto igrati u Šibeniku i Dinamu
Koliko ga hvalite, ja stvarnomislio da nešto vrijedi kad ono 500 000 i poredite njega Đeku, smiješno.
AMA LJUDI, SAMO U NJEMAČKU TREBA IĆI, OVE OSTALE PONUDE TREBA LIJEPO PRESLUŠATI I OSTAVITI NA ČEKANJE DOK KAKVA IZ NJEMAČKE NE STIGNE. AKO NE STIGNE ODGOVARAJUĆA ONDA PRIHVATITI NEKU OD OVIH DRUGIH ....
Idi Milane
sretan i hairli ti zelim nastavak karijere Zmaju nas
Njemu je sasvim svejedno kolika je prelazna suma. Bitno mu je da se makne iz Cezene, a neki osjecaj mi govori da bi i AEK bio prolazna stanica za igraca njegovog kvaliteta. Svaku srecu mu zelim.
vrijedi Milan sad vise od 2 mil
sacekaj ti jos malo - bice jos ponuda
@tuzlak458 to si dobro skontao. lik zabija golove pa za koju sedmicu ga nigdje nema. fali njemu konstantnost......zato i jeste u drugoj ligi
@tuzlak458 Mozda ipak bude nesto bolje- da barem nije grcka liga. Nista protiv Grcke al nije to sada neki napredak ako ode iz Serije B u AEK. Sad ce neko reci igrat ce Euroligu - pa igrat ce i oni iz Moldavije al opet im niko nece!:) Kontam mozda se sa onom visinom nekako uvali u Keln ili Augsburg, jer je tip igraca za Bundeslige. Ako nista barem negdje u Francusku da glumi Ibru:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znal ko jel usla Cesena ove godine u prvu ligu?
Ni blizu.
@krstjanin e jbg nisam stvarno znao... Bilo bi dobro da se sto prije proda bilo gdje da momak napreduje...
Kako god zavrsilo,sretno Milane u nastavku karijere.
je l se ode istocno, coek se moze posrat na svoju karijeru....
@blekfielder A Baljic iz Fenera u Real? :D
@WilliamCostigan pa to samo velike igracine mogu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trenutno nas najbolji napadac