Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVDA JE SPORA ALI SIGURNA DA SE NIJE DESIO CALCIOPOLI JUVENTUS BI BIO SADA U SAMOM VRHU TOP KLUBOVA OVAKO I 500 MILIONA EURA ODSTETE JE NISTA
pa kad mogu pojedini Spanski klubovi praviti malverzacije sto onda ne bi mogli i Italijanski. Cestitam Juve i sretno
jače naše sudstvo od talijanskog,zastario slučaj
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Malo se kome stima i to vidno kao Juventusu. Kad se sjetim utakmice sa Milanom u Milanu i dva gola ponistena cista kad je Bufon vadio iz gola lopte, sve da u korist titule.
Glupi BiH novinari kao uvijek. Nisu oslobođeni optužbi, Optužba je potvrđena samo sto po talijanskom zakonu je isteklo vrijeme u kojem osobe mogu biti kažnjeni (prescrizione). Neće ništa juventusu biti vračeno jer je potvrđena optužnica.
Potvrdjena je optuznica ok, ali nikad nisu dokazali da je Moggi imao uticaj na sudije, sto znaci da je optuznica ne osnovana jel tako? I ja potvrdim da optuzujem Hamu da mi je ukrao dvije kokoske ali nisam nikad dokazao za 5 godina da mi je Hamo ukrao, dali je Hamo kriv samo zbog toga sto sam ga ja optuzio?
Dokazano je da su ukrali i kontrolirali sudije. To je značenje potvrđene optužnice, ne znam šta tebi tu nije jasno. Možeš pročitati u presudu, da je krivica dokazana, samo što po zakonu koji je napravljen da spašava Berlusc... izvinjavam se da smanji opterećenje na sudove isteklo vrijeme da mogu biti kažnjeni. Lopov dokazani je lopov iako nije u zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FORZA JUVEEEEEE polako ali sigurno se priblizavamo vrhu europe gdje nam je i mjesto ;) Sisajte ga dusmani!
Dokazana kriminalna organizacija ništa vise.
gdje su dokazi?
Najlopovskiji klub ikada. gluposti. Jednom lopov uvijek lopov !!!!!
E ako ti kazes onda bi se trebao i Italijanski savez zapitat dali su donijeli pravu odluku
Slučaj je ZASTARIO ništa više. Oni su krivi. To je istina. Bolan drze sve tamo. Mafija. Odrasti !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Niko mi ne može platit one torture i zajebancije tipa 2liga,lopoovi itd.. dok sam išao u srednju :DD
To će te pratiti do kraja života. Nadji normalan klub. Uzivaj u istinskom nadmetanju. a ne ti pratiš već riješene mečeve. Gdje je tu draž :/
Jesi li ikada gledao utakmicu Juventusa dok je Del Piero igrao za Juve,ako nisi onda razumijem zašto ovo pišeš.Juve sam poceo gotivit od utakmice finala lp sa Ajaxom i gotivit cu ga dok sam živ ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
talijanski fudbal je umro 2005
boksic je to najbolje objasnio..kaze kad je igrao za lazio covjek te polomi u sesnaestercu a sudija samo odmahne rukom a kad sam presao u juve dovoljno je da te branic dirne sudija odmah penal sudi...
Piše Gazzetta: "l'ex direttore generale della Juventus si è visto negare il proscioglimento nel merito in relazione all'associazione a delinquere aggravata (per cui in Appello era stato condannato a 2 anni e 4 mesi), per la quale nel frattempo è sopraggiunta la prescrizione".
Znači da su oslobođeni zbog ZASTARJELOSTI a ne zato što nisu krivi! Toliko o vjerodostojnosti ovog članka.
E ako su oni cisti, onda je Ibra tu nesto zakuh'o. ;))) Del Piero nebi. Ha??
Foliram. Nije Ibra od tog posla. U to vrijeme Ibrahimovic je bio igrac Juventusa. Njegova prva sampionska titula u Italiji. Nakon tog skandala Juve ga je prodao Interu, na cemu je upravo Ibrahimovic insistirao, jer nije zelio igrati u italijanskoj drugoj ligi (Serie-B).
https://youtu.be/LIRqgirHcfI FORZA JUVE!
9 godina lobiranja i na kraju "zastario slucaj" ...+ pare za ostetu isto BH sudovi i naši politicari
onaj tip u americi dobije za 39 godina samo 1 milion odstete a ovi za 9 godina traze 440 milja... cega ba... halo ba....
Džubrentus MAFIA !!!