Spremno dočekuju Zrinjski
0
Čelik priželjkuje prvu pobjedu uz TV-prenos
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čelik realno gledajući \"uspjehe\" zadnjih godina nije nista veci klub nego Travnik, Kozara, GOŠK i ostali klubovi tog renomea, nije mi jasno samo priča svke godine ista bukvalno svake Čelik Evropa, izlazak na Evropsku scenu mi to zasluzujemo mi to moramo i slične priče a realno gledajući najveci uspjeh Čelika od 1997 i osvajanja ratne titule je nastup u Intertoto kupu i igranje finala protiv Želje i kako relano se Čelik moze porediti sa Željom,Sarajevom, Širokim ili Zrinjskim !? nikako ... priče za malu djecu
jesam nesto slagao...i usput kresnem zi znas vec koga
TV prijenos? Znaci nema sanse da dobiju. Osim ako ne bude radio njihov dobro poznati \'\'tunel\'\' (od dogovora sa sucima, pa sve do fizickih prijetnja i obracuna s igracima), a posebno to vole Hercegovcima raditi, Zrinjskom, Velezu, Širokom.
Dodji u zapadni Mostar, lako je preko interneta bit multietnićar!
nicaze dimsr ko poljska hala
Celik je dobar klub, al mu je mana sto nije iz Sarajeva
... ti celik kucnu listu.
vazda ista prica moramo vratit celik gdje mu je mjesto...a mjesto mu je u dnu
odkud celik,pobjeda i TV u istoj recenici? I zrinjski-nisu to mostarci,nego odbaceni \'rvati iz croatie koji su se sljegli u mostar..
i tata bi sine