Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK 04.09.2010. u 19:14 KAKO SU SE MUNIB, ILJO I SULJO IZVUKLI, MAMICU IM NABlJEM NA KURČlNU !!!!!
Bravo. Samo tako se moze sa lopovima i nacionalistima. Tako cemo i politicare uskoro, ciglama po glavi. Do smrti.
BHF = Teroristicka Organizacija
cestitke za BH Fanaticose
a ovi balidz.ana kao slucajno Hrvata pretukli, mrs za tursku lojavci
Ceko docekan na ``ceki``
hahaha,docekla ceku grupa navijaca..ša si cekoo budaloo
dvije muhe jednim udarcem
idi u srbiju lepo pa tamo propovedaj srbstvo! jel te neko tjera da zivis u BiH??
e ovako treba, dok ne shvate da su lopovi i fukare, ovako treba i sve ostale politicare!! HAJMO IH RUSIT, I SVE IM SKRSIT, IDEMO DO KRAJA, JER NEMAMO STA IZGUBITI, SVE SU NAM POKRALI MAMU HIM LOPOVSKU. DOSTA JE VISE BILO POPUSTANJA, HAJMO NARODE, NEK POCNU INCIDENTI SIROM ZEMLJE!!
otkud sade čeko zar nije džeko
divi mu face prava vlashko-krmecha haha sta se smrdljivi vlasi javljaju hoce da im se mamica nakaramo oni nekome imaju sta pricati o civilizaciji a jos vise o naciji jade obicne terorizam im je u krvi,vjera im je zabludjela cuj bog ima sina,cuj bogorodica,boze sacuvaj propagande iskrivili su stari i novi zavjet da to vise nije humano ni oni sami vise neznaju sta je laz a sta istina bagra obicna peksina,kupaju se svako 6 mjeseci papoznato je da marko kraljevic nije htjeo guziti zenu ako je se kupala prije 40 dana hahahaima da vas satremo ko gnjide u rugom poluvremenu,sve u svemu amerima trebate ljubiti guzu jer da nije bilo njih ne da bi oslobodili bosnu nego bi vratili njene srednjovjekovne granice,dobar dio jadrana,srbije,crne gore ma ko spojili bi se sa maticom turskom u roku od 10 mjeseci ostao bi vam samo bg pashaluk kao sto ce i ostati i to ubrzo brze nego sto mislite
Šteta je samo što i nije neke batine primio.. Sve ih treba na lomaču..
ku ce covjeka i to na ramazan svasta gdje ce im dusa??? hahaah sto ga nisu makar paralizovali od vrata na nize???
zna li ko usanovicevu kucnu adresu ????