Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ne prenosi na TV-u ? ? ?
malo je reci da si GL.UPA
Hayat Slika + RSG Radio
prodajem karte BIH-ESP za 1000 EUR
Sanda, nabijemo te mi iz Kalesije, onako provincijski...
Hayat Slika + RSG Radio
prodajem dvije karte Bosna-Spanija za 2689 EURA
Fakat nisi trebao spominjati doticno mjesto,u negativnom kontekstu,inace jako fino mjesto.Bio sam 2 puta tamo.
mogao bi bas malo kod bugaria,pa kod zulfikara a dudakovicu bi mogao i zapjevati
Imam jos samo jednu kartu za Spaniju, zapad, 70 KM. javite se na 061_255_136
svi u napad jedan je HASE !!!
Hoce li biti prijenos ipred BBI centra?
@Sanda Ne vrijedjaj mi Kalesiju...prvu oslobodjenu teritoriju! Marijan je nebitan ... nije vrijedan komentara!
@Sanda & Dummies! KALESIJSKI ZVUCI : Bosnian Breakdown - The Unpronounceable Beat of Sarajevo (Yugoslavia) na linku: http://music.msn.com/music/album-review/kalesijski-zvuci/bosnian-breakdown-the-unpronounceable-beat-of-sarajevo-%28yugoslavia%29/ Slijedeci put kada pomenes Kalesiju ustani i Marijana pozdravi! Za tebe preporucam slusanje slijedecih hitova: \"MOJ ME LOLA LOMI KO\' POGACU\" i Kada budes promovirala Kalesiju bolje nego ONI javi se.. inace ja bih ti toplo preporucio da se malo OBRAZUJES nego pravis POREDJENJA KOJA SAMO TEBI IMAJU VEZE.. Toliko.. NEgo Sanda Kako ono? Sedam PUTA LOLA SE ZENIO ?? Ako sta fali za ugodjaja samo reci.. TU SMO DA TI UGODIMO! MARIJANE NAPRIJED, ISKUSENJE JE VELIKO ALI SA BIH U SRCU \"NI MJESEC NIJE DALEKO\" - NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO! R.I.P. VEDRANE! ZA 24 minuta sa BHF NA TEKMU - OVO SE NE SMIJE ZABORAVITI A BORITI SE ZA BOLJA VREMENA! OTPOR!
poredjenje nekih stvari, pojava ili likova su u 99,99%slucajeva bazirana na licnom iskustvu ili na situaciji u odgajateljskom okruzenju... pa zar i sestra?! supruga/ djevojka? ili neko jos blizi... racunaj na to secheru da kad vrdjeas ljude koje ne znas uvjek ima netko ko to vidi. ja sam nula, za tebe droljin sin (shmrc) ali i tebi kao i svima nama valja na drugi svijet pa ti vidi sta ces...na kraju svi plate za sve...zagarantovano!