Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
**bem li vam sitno žito kad ću ja dobit onu peglu koju trebam dobit što sam pogodio da će Švedska osvojit Eurosong,jel ??? odgovorite mi nemojte da zovem paliciju !!!
Kako je doslo vrijeme da jedan Cassano mora rastavljati igrace.
Ma ovaj klix.ba je simbol nacionalizma, fašizma, rasizma, i neprofesionalizma novinara u BiH...al hebiga kad su većina ostalih gori od njih! I novinarčići ne laskajte sebi zbog posjeta, raja dođe ovdje da anonimno istrese frustracije i svađa se (nešto kao na deponiju)
Jeb\' vam tamnoputi italijan sestre.
Lijepo bi bilo da \"Balotelli\" prestane biti \"tamnoputi Talian\" i da bude samo \"Balotelli\"........................De Rossi nije bradati Talian i Pirlo nije nosati Talian itd.
kad se prije stigao zakaciti sa de rossijem, malo prije mu pjevo poljski hor cc
tamnoputom Taijanu.
ovog balotelija jos niko nije razbio kako treba
Pogodi pobjednika i osvoji vrijedne nagrade LCD Sony i dr. http://euro.topshop.ba?parent_id=23876
novinari ko ih ne bi volio !!! cist dokaz da oni sami traze s.r.a.nj.e kako bi se proslavili !!!
De Rossi bi mu pichku bahatu razbio samo tako.