Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"\"\"\"a koji to jos dijamant zna ćitat alaha ti?\"\"\"\"\"\" nek Džeko ne zna čitat al ti si zato ekspert,jel te stid šta si napisao,,,
Cassano je dokazani ludjak i kre.ten bio i ostao, on ce to i u Milanu potvrditi po stoti put! Ekipa koja ga dovede ide u propast!
Svaka cast, slazem se u potpunosti!
Hajde da realno pricamo. Milan je veliki tim koji zna kako da postupa sa ovakvim igracima. Pored toga, Cassanu je 28 godina i ovo mu je posljednja prilika da u velikom timu pokaze sve sto zna, mislim da nije toliki kreten da sve opet upropasti. Sto se tice tehnickih kvaliteta, tu uopste nema diskusije: momak je genijalac s loptom, i bio je zelja kako Juventusa (da zamjeni Del Piera na duze staze) tako i Intera (povreda Sneijdera, koji niti ne igra u formi od prosle godine, Cassano bi bio idealna zamjena). Momak moze igrati veznjaka, poluspica, spica, ma sta god zeli, i samim tim zamjeniti Pirla, Ibrahimovica, Robinha, Pata.. Ili igrati uz sve njih. A kostao je .. milion eura. :) Ajde sad lijepo nadite losu stranu ovom potezu Milana? Hvala.
Cassano je dobar igrac nema dileme...samo gdje god ode razvali atmosferu u klubu kad-tad.. @JUVENTUS ,Cassano nam bas i nije potreban,previse je problematican i ovako ce nas pojacati prelaskom u Milan..on ima da se zakaci sa Ibahimovicem 100% a Ibra ce ga dobro izdevetati ..:-) Nama u Juventusu treba bombarder DZEKO i ako ga dovedu sad u januaru titula moze postati stvarnost..;-)
cassano je odlican igrac,iako bas nesto posebno ne volim milan,ali sad su fakat prejaki.Steta sto ih je totenhem \"zap\'o\".
a koji to jos dijamant zna ćitat alaha ti?
nidje veze
Ovako smo mi svojevremeno prodali Amara Ferhatovica u Italiju
Cassano treba da ode u juventus
Ovaj Cassano u kojoj god ekipi se pojavio nabio je sebi statistiku, golove i asistencije, ali unistio je ekipu! Gdje on dodje tu trava ne raste, ludjak!