Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zato sto nepratis Milan i govoris iz guze. Nisi gledo proslu utakmicu kada je Robinho promasio ogromnu sansu i igro ko k..... Dobro je sto je dao dva gola danas, ali sta ce im ova dva gola kad bi imali 3 poena i bez njih. Da je dao jedan go u prosloj utakmici kao sto je trebo, puno bi to vise znacilo nego ona dva gola sinoc.
predobar drugi gol, akcija za 10 forza milan, i da ove god nesto osvojimo :-)
\"..a oba mu je puta pomogla pritom lopta koju je dodao u subotu vrlo raspoloženi Cassano.\"
Forca Milan
Milan ladno ulazi u formu ;D Forza MILAN
Robinjo zabio dva gola aušao u 60 minuti i sad kasano potpisao.Ne mogu da vjerujem da igra sedorf a robinjo na klupi pa to je smiješno zato će ih inter prestić i opet ove godine neće ništa osvojit.
Cu vlahadija?! E moj pacenice
vidjeli da vlahadija nesta tako \"potpisuje\" pa i oni poceli bezvezarije pisati.... milan siguran efikasan i ubjedljiv uostalom sta drugo ocekivati
Eto Cassano je potpisao, jeste! Bravo novinari.... CCCC