Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rek'o mu menadzer da sad daje ovakve izjave ne bi li samim tim sebi dig'o cijenu... Pripremaju se za transfer, to je ocigledno. Tako to ide.
okončat ćes na klupi ,eto kako real se odnosi prema svojim legendama
Raul je govorio isto, pa znamo svi kako je na kraju bilo. Zbog ovakvih stvari ne volim Real, u tom klubu nema ni trunka ljudskosti! I onih 5 titula LP za vrijeme 1950-ih je stvarno smijesno.
ma šta svi znamo.....ne pričaj gluposti ,,,raul nije ostao zato što je htio redovno igrati a trener mu reko da ne može al da će ipak igrati ograničeno,,,isto ko što gigs u mančesteru ne igra sve utakmice a često samo 20 minuta,,,za tvoju informaciju real je zadnje titule LP osvojio 98..2000...2002----------
A one 56,57,58... Za vrijeme Franca... Gluposti da nije htio, jer su ga otjerali a bio bi ucinkovitiji i od benzeme i od higuaina zajedno da je ostao bio! Siladzije iz Madrida.
E moj Kasiljasu, Lopez i Adan su trenutno prvi golmani Reala, tebe je anćeloti htio prodati PSG-u kako bi se oduzio parizanima za sve sto su mu pruzili, ali na zalost nije uspio u tome. Bolje predji u PSG gdje ces da igras sa Ibrom, Maquinhosom, Cavanijem i Falcaom nego sto igras za Realove rezerve, sramota
HAHAHAHA Adan otisao iz Real-a da si ti ziva i zdrava
Kad zena dobije verbalni proljev pa krene i o fudbalu mlatiti. Sorry Ana ali shopping bi ti bolje pristajao, garantujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i meni je samo me ne zovu...
Tako bi moralo da bude Mislim da bi bilo previše da Madrid dopusti dase desi jos jedan slučaj Raul Iker je legendarni golman, i jos uvjek jedan od najboljih na svijetu. Sigurno je da zasluzuje mnogo više od ove situacije.
slučaj raul ne postoji....čitaj gore,,,,,,,,,,,,,,,,