Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportista u pravom smislu riječi, vrijedan poštovanja i divljenja!
najbolji golman, bez ikakve dvojbe!
PA BUDALO NEBI VALDES DZABE GIJU KLUPU U SPANIJI DA NIJE DOBAR
Navijam za Barcu, ali Cassilas ima moj respekt u svakom smislu, jedan od najboljih golmana ikada, dobar covjek, i jak karakter. Sta reci osim svaka cast Ikeru, sve mu najbolje zelim u karijeri i u zivotu, samo ne previse u El Clasicu, haha
Pored Raula jedini čovjek iz Reala kojeg poštujem, iako navijam za Barcu. Respect!
Najvrijedniji pomena u klubu. :)
Casillas je kralj--drago mi je sto je uzeo kapitensku traku od mene, jero on to zasluzuje!!!
DJECO,CASILJAS JE INSTITUCIJA I PRIMJER KAKO TREBA DA SE PONAŠA SVAKI SPORTAŠ KOJI ŽIVI OD TOGA..BALUGRANA MOŽE JOŠ 7000GODINA IGRAT TIKA TAKA OVAKVOG NAPRAVIT NE MOGU,OVAKAV SE RAĐA JEDNOM U 1000GODINA...ŠAMPIONU SVAKA ČAST,ŠTA DRUGO REĆI..
Casillas je šupalj ko švicarski sir. to najbolje znaju igrači strašne barcelone
kasiljas ga je primio od barcelone više puta nego čičolina i jenna jameson zajedno.
kasiljas ga rekordno prima od barcelone!