Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Di Marija pogodio iz penala, da je Benzema pogodio dva zicera, da je Bejl na kraju pogodio dvije 100%, da je ovo da je ono, al nije, i opet mislim da je najbolji igrac ovog dvomeca bio weidenfeller, sa odbranjenim penalom i intervencijama u Madridu, definitivno top..
ne seri...
Zahvalite se Mkhitaryanu !!! I po obicaju , za Real vaze posebni sudijski arsini ! Ramos i Alonso su trbali / morali dobiti po 2. zuti karton !! Pogotovo kad se ima u vidu za sta je Lewa dobio speru (za prvu utakmicu ) . U svakom slucaju , da Borusiju nisu desetkovale povrede , ne bi Real ni ove godine prosao.
Logo - Bayern !!
Šta zahvalite se Mkhitaryanu prvih 20 minuta Borussija totalno indisponirana Real po 2 minute držao loptu u svom posjedu! Treba se Borussija prvo zahvaliti Di Mariji zbog promašenog penala a onda i Pepeu zbog odličnog zadnjeg pasa za Rousa a potom i Ramosu! Real je sam sebe pobjedio sinoć i to je to da je Di Marija pogodio tu bi već bio kraj!Da ne spominjem da je Real u drugom poluvremenu bar jedno sedam puta imao 3 na 3 sa odbranom Dortmunda mogao je Real u drugom poluvremenu bar jedno 4 gola dati ali....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znali su se nosit s, da ne kažem s čim, a ne s pritiskom. Da onaj nije fulao čista 3 zicera sad bi kmečali iluminati, masoni .....
Koliko sam ja primjetio, jedino ti "kmecis". I to na svakom mogucem clanku, jeli ti dobro?
Biraj troskok, u dalj, s motkom, višeboj... Ono mislim odhebaus. Nikad mi neće bit dobro dok je takvih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kako je Real izgledao sinoć jadan i smiješan, a prođoše!
Bez Ronalda su prosjecna ekipa. Borusija bez Smelzera, Gundogana, Lewe u prvoj utakmici, Bendera, Kube, Subotica..Igraju neki Durm i Kirsh i Jojic koji je tek stigao..Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.