Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurno je neki busen omeo Ronalda pri šutu,pa ne bi on \'nako ful\'o
neznam zasto casillas i mourinho govore da je barcelona bila mentalno u prednosti kad su vodili 2:1, a jel to real nije bio mentalno u prednosti kad je vodio 1:0, losiji ste i to nemozete da priznate, ronaldo nikad nije bio neki igrac niti ce kad biti
Ja sam kriv
melje i nanajeva sigurno nisam, a pogotovo ova dva ogavna kluba kao što su barsa i real. Majmune mali postojao je fudbal i prije mesija i ronalda.
Veliki igraci se vide u dvobojima sa jakim timovima,kao npr. Mesi.A oni nadprosjecni,ali jos ne veliki,se dokazuju samo u duelima sa objektivno slabijim timovima!Vidi pod Ronaldo protiv BIH!
pogledaj sine malo tabelu .
najbitnije da ronalda u portugalu nije omeo nikakav busjen
momci, jos uvijek je -3 :)
Nekako je nemoguce ne primjetiti kako sa lakocom Barsa osramoti Real.....
pa oni su jedino Barcelonom optereceni
Jel to plakao majke ti Ikere?
Eh, ronaldo uvijek nađe pogrešnu tekmu da se ispromašuje. Loš teren ne može biti opravdanje, hahaha! Žao mi je momka, nije to zaslužio, al u qu..cu, hahaha!
ja sto ga ocrnjacii nisam se davno ismijao @@hhhhhh
cinjenicom da je barsa trenutno vrh, sto se tice fudbala, mnogi se ne mogu pomiriti, posebno navijaci reala...
a cega si ti navijac simpatizer ako nisi melje i njanjajeva? odskakutaj seljac|no.
itekako spustili na zemlju, cudno da i ovaj put nisu izgovor trazili u sudiji...cccc
ja dobre udaracine sinoc