Objavio fotografiju na Facebooku
2
Casillas: Jedini koji je ovdje tužan je Benzema
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iker je kralj!
e stvarno 10 dana o tome jeli tuzan ili nije... nemate sta pisati?
ma sta vas boli vise k.... sto je on tuzan....covjek ni tuzan ne smije biti...sta on ne smije ni biti covjek ne smije nista osjecat...???...igrao je utakmicu na dan godisnjice smrti njegovog oca i mislim da tu nema vise nikakve rasprave...to je proslo i ako niste primjetili sada je OK...!!!!
Koja jeftina fotomontaza, i kakav jeftini tekst! Vesela sveska je bolja od ovog... Uzas...Usput,sva trojica su pederi prve klase!
znate li slucajno sta je kiki jeo jutros? bit cu tuzna ako to ne saznam.. **bo vas vise kiki!! zaboli me peta sto je tuzan, je li tuzan, bla bla! MRŠ!
a ni ti pjesnik
Kad netko kaze da je ronaldo bolji od messia ili je ped.er ili slijepa osoba.
Roni suze lije,jer najbolje placeni igrac nije Opet Suza suzu goni,najbolji igrac nije Roni Niko ne voli placka,zato je Iniesti dodijeljena zlatna kopacka A na terenu je maneken,tuzan jer je Iker kapiten Lako njemu sada nije,zato suza gorke lije Daje sve od sebe,al ga niko ne j e . e Ovoj prici dosao je kraj,nikad ti igrac biti neces znaj
Ovo je kampanja da se Ronaldu ove godine da zlatna lopta. Sad svi poceli plakati iz Reala. Ceka se Murinjova suza. Ev\' i meni samo sto nije kanula.... Pa zasluzio je Ronaldo jer svak zna da je bolji od onog Messija
Joj koji je ovaj Ronaldo cinik, sve bi napravio samo da se više povlači po novinama i da mu se pridaje više pažnje, jadan je.
tri pedera se paze hahahah