Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
iako brani i bolje od diega skroman sto je zaista sjajno :D
Jer ako se eto Mou navodno posvadjao sa kapitenom i legendom kluba i izbacio ga iz ekipe, zasto ga je onda i Carlo izbacio. Mozes biti legenda kluba, ali nisi iznad kluba. Svi imaju svog sefa iznad sebe i zna se hijerarhija.
Nije se on zamjerio samo sa hoseom već sa real Madridom. Svi znamo da mu je vjerenica urednik tabloida i previše je curilo informacija, iker je vjerovatno svjestan svoje greške zato se i ponaša primjereno, inače je najbolji golman po meni na svijetu.
A znao je iznositi prljav ves iz svlacionice svojoj trebi novinarki, a ova kurava jedva docekala da pljuje i blati Real po medijima. Zato je sada Iker u kazni. Pero ga je kaznio, nije Mou, Pero je naredio Mourinhu da ga izbaci iz ekipe skroz, a kad je dosao Carlo Pero mu je smanjio kaznu i dopustio mu da brani u LP i u Kupu. Nemaju tu treneri nikakve uloge oko ovog slucaja. Ko zna mozda mu iduce sezone istice kazna pa bude branio. Ali iskreno i Iker i Diego su odlicni golmani.
Gospodin veliki uz Raula
Na kraju ce zavrsit isto kao i Raul. Davno je to prestao biti kraljevski klub, nemaju dostojanstva ni sekunde.
Ma boli tebe braniš u Brazilu. Ostalo je nebitno. Sad zasad.
Iker, vrsta gospodina koja se više ne poizvodi...
Ma Iker je za Lopeza Casillas