Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinarske gluposti kao po obicaju. Daj video gdje vidimo ko je sta rekao a ne ovako lupati gluposti.
ako je ovo on zaista rekao onda sere da ne mogu vjerovati! a, kad je xavi javno izjavljivao da nije u redu sta mourinho radi i kako tretira ikera kao "dead wood" onda je bilo okej i nije trazio da s njim "licno poprica".
Nije ga nagazio već mu je samo stao na glavu.
Jest agresivan Iker. Pomalo dečko, pomalo
https://www.youtube.com/watch?v=wWV1YBxQo44 trebao ti je prepolovit konju gledaj kako si ti ubijao igrace..
Ono sto je Busquets napravio svakako je ruzno, ali ne treba biti previse pametan kako bi zakljucio da ga nije nagazio uopste ' punom tezinom ' , vec se samo oslonio kopackom na njega. Pepe je ovdje prosao bez oziljka. Znaci ne moguce da ti neko od 75 kila stane sa kopackom na glavu i da zavrsis bez ogrebotine.
Teoreticari zavjera bi rekli da Pepe, CR i ostali pokusavaju napraviti razdor u Spanskoj reprezentaciji... :) A ostali da bi bilo bolje da se prepucavaju peko havazovog expressa, jedino tamo ove price prolaze.
ovo ga casillas zgazio ba hahahah joj malih hobita fujj...