Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitao je i K.V. Kortrijk www.youtube.com/watch?v=HFf_DpcohN4
hvala brate moj. :))))) Pozz veliki i tebi. :)))
"MUDOGRIZI "SU NA HLAĐENJU.NEŠTO SU SE U ŠUTILI.IZNAD "DOLINE ĆUPOVA" UPALIO SE CRVENI METEOALARM: NEMA PANIKE TO" TURKISH AIRLINES" PREVOZI ŠAMPIONE:" IDU NA ZASLUŽENI ODMOR" IMA SE PARA IMA SE S KIM.
@gazi jufkice-Bravo majstore,tako je kad nekog prodate za "gajbu pive" pa vam uzvrati.U TOM LEŽI SNAGA: ZEBA , MAJSTORE ;"KOŠTO SI IH TITULE"-E TO TI JE JARANE "BITI PRODAN".HAHAHAHAHAHA .MUDOGRIZU.
@mko again returned-Jok eto ti si bolji,ali kao "ČMARNI ALPINISTA"
A vodje cardiffovih navijaca od koji su neki i Tanovo licno osiguranje su stalno u beogradu sa grobarima. Umjesto cestitiki mogao bi Tan da poveze nezaposlenu sarajevsku omadinu sa njima i ubaci ih u posao :D http://www.annisabraham.co.uk/photos-2/cardiff-fans-in-belgrade/
Šteta što je umro Vinko Šakić. Nema više ko želji čestitati na ponovljenom uspjehu iz NDH lige. 1943/44
Hajde neka se ime Sloboda pojavilo u Walesu :D A Sarajevu, čestitke
smatraš da je fk sarajevo mnogo bolje od slobode
Aparati na aparatima...