Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najkompletniji igrac svih vremena CR7 ! (Dribling, skok igra, sut) sve ima !
I penale !! :P
Gdje je bolan dribling,mozes reci fizicki najkompletniji,ksd je Ronaldo s lahkocom nekoga predriblao?I kad si ga vidio da da neki lucidan pas?Onaj ko je gledao pravog Ronalda zna sta znaci kompletan igrac...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Propali strateg ko i safet
Da,propali strateg koji je još davne '94 razvalio Barcelonu u finalu lige prvaka 4-0 sa Milanom.
I naravno još preko 15 raznoraznih titula kao trener u razlicitim klubovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ronaldo je jedan prosječan igrač koji ima sreće da brz "Ivica Osim"
Dva Ronalda pa usporedite Career statistics i podvucite crtu. http://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo http://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo I ne zaboravite da je CR-u "tek" 29 godina, a nije sklon povredama koje su bile neprijatelj mnogim velikim igracima.
Njemci rasture na svjetskom prvenstvu , Ronaldo se us... , Mesi gotovo nista i sad oni trebaju dobiti zlatnu loptu a ne npr Neuer.
A kad je Real derao Bayer u LP to se ne broji? U svakom slucaju, bilo je i ranije dosta nepravednih dodjeljivanja ovog trofea, medjutim, po svemu sudeci, Ronaldo ce je dobiti i po meni nije nimalo nezasluzeno gledajuci ukupno pojedinacno zalaganje i uspjehe.
I prosle godine je Borusija derala Real pa se nije brojalo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fabio, Messi nema igru glavom, rijetko ide na dasno, a razlika izmedju lijeve i desne noge mu je velika. Tehnicki je svakako savrseniji od CR-a kad ide u lijevo, bolje osjeca reakcije protivnickog igraca, alikad se sve podvuce ... Osim toga i Xavi i Iniesta su na zalasku. :o)
Ali zato James, Modrić i Kroos nisu na zalasku ;)
CR je ovakakv kakav je bio i u ManU. Tamo je zaradio prvu zlatnu kopacku. A u Realu je bio ovakav kakav je i bez Modrica i bez Jamesa i bez Krossa. Sad jos da se Messi dokaze u engleskoj Primeri ili, moze i tako, opet u Primeri sa Xaviem, Iniestom na zalasku, a bez TIKI TAKE te sa Neimarom, Rakiticem i Suaresom. Jel` posteno?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Baš tako
Nije tehnicki bolji, ali je duzi i deblji :D
Kako kažu... Forma je trenutna. Klasa je trajna. Messi je najbolji fudbaler svih vremena. Tehnički, fizički, jednostavno najbolji. C. Ronaldo je najspremniji fizički fudbaler svih vremena. I istinski najbolji fudbaler prošle i ove godine. Pravi najbojli rezultat zasluženo.
"Tehnički, fizički, jednostavno najbolji." - Nema igru glavom, nije ni blizu dobar desnom kao lijevom, puno vise ide u lijevo nego u desno, rastom i fizickim predispozicijama je hendikepiran. - Da nije svega ovoga vjerovatno bi bio najbolji igrac ikada.
Pa. Naravno daje to sve. cr7 na.snagu sve..pretrcava.ljude.... dobar ali.nije bolji. tako je don Fabio...
Capelo tehnicki ti se nasexam kcerke, hala madrid