Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji ga ne vole mogu mu samo podudlat jer Jose Mourinho je jednostavno najbolji i najkarizmatičniji trener na svijetu.Capelo,Lippi i ostali metuzalemi svi su isti=dosadni.Jose je najjači,ne bboji se nikog i svakom će reći šta misli o njemu.SPECIAL ONE JOSE
sta on hoce... medijsku paznju... ? pa da mu isti ne gnjave igrace :D ccc mali je namazan :D
Majmune, vidiš li da je članak preuzet sa Totalsporta?
Mourinho je u pravu, svake sezone 10 timova s pravom pretenduje na titulu u LP, i sad bi bila kao tragedija da Inter ne osvoji titulu koju nije osvojio od 65\'?? Nijanse odlučuju, a hoće li to biti Inter, Real, Chelsea, Barca ili neko peti vidjet ćemo. U svakom slučaju Mou zna kako se osvaja LP.
A gdje je Murinjo rekao ono sto ste stavili u naslov? Btw, Kapelo mi je drazi ali eto...novinarska objektivnost :)
Za tebe gospodin Capello, napuhanko
u pravu je covjek...pa da jbt..svake sezone ima najmanje 10 klubova koji mogu da osvoje ligu prvaka a da to ne bude nikakvo iznenadjenje...svake god 10 favorita....ma to je samo lutrija...ko ima boljeg trenera i ko ima bolju formu na kraju sezone...a svi su oni u 1 ili 2 grama:)
Sipu ga loma.
mozes ga samo popusit Capelu, cigane