Jose Mourinho
0

Capello priča kao da nema pojma o nogometu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Interov trener Jose Mourinho novinarima je već objavio sastav koji će u srijedu istrčati na San Siru protiv Barcelone na startu nove sezone Lige prvaka.
  • Jedina dvojba koju imam je hoće li u prvih 11 biti Dejan Stanković ili Sulley Muntari. Sastav je sljedeći: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Walter Samuel, Cristian Chivu, Javier Zanetti, Stanković (ili Muntari), Thiago Motta, Wesley Sneijder, Samuel Eto’o i Diego Milito – obznanio je Mourinho koji je, dok je bio trener Chelseaja, običavao uvijek unaprijed saoopćiti sastav, a slične navike zadržao je i u Interu.

Mourinho redovno mora odgovarati na pitanja o Zlatan Ibrahimoviću, koji je ljetos napustio Inter i prešao u Barcelonu. Isto pitanje bilo ne nezaobilazno i dan uoči utakmice:

  • U Ibrahimoviću smo izgubili super igrača, ali smo potpisali pet igrača velike kvalitete na toj poziciji. Naš sastav je vrlo kvalitetan, treba nam jedino vremena da ga uigramo i izgradimo – kaže Mourinho.

Poznat kao trener koji se voli upustiti u polemičke tonove sa svojim kolegama, pronašao je vremena i za odgovor izborniku engleske reprezentacije Fabiju Capellu, koji je konstatirao da bi još jedna sezona bez kontinentalnog trofeja za Inter bila podbačaj…

  • Onaj koji tvrdi da Inter mora osvojiti Ligu prvaka nema pojma o nogometu! Pogledajte samo koliko tu ima kandidata za osvajanje naslova, Chelsea, Manchester United, Barcelona, Arsenal, Bayern, Real Madrid…