Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta je tebe omelo ružni bleferu ?
"Pa svi što gube se ljute, to je normalna stvar... rekao bi Đorđe Balašević... E moj Kapelo, doveo si penzionere na svjetsko prvenstvo, sad su ti krivi "laseri". Svi smo vidjeli da je neko šetao laserom po Akinfejevljevom licu prije ubačaja ali nijednog trenutak Akinfejev nije reagovao ni na koji način da mu ta sekunda smeta, čovjek bi bar refleksno odmahnuo glavom ili rukom ili šta bilo, ali ta sekunda ili manje od sekunde nije moglo zaslijepiti golmana. Akinfejev je poletio u prazno i primio gol i za to je kriv isključivo on i njegova pogrešna procjena. Osim toga, Akinfejev je već primio početnički gol kojim je častio Južnu Koreju, a tada nije bilo nikakvih lasera.
Ukrajinski specijalci ... mamu da im ... :D
i nas je sudija pokrao...
hahahah.... jest' baš.... do vanzemaljaca je :)
Ne lazi Capello, gledali smo i mi tekmu, sve smo vidjeli. Mozda mu je zasmetala dok se namjestao, ali kad je trebao da reaguje ispravno, nije mu laserska zraka na mozak uticala pa da onakvu glupost napravi. Bjaaaz.
I nas je omeo sudija, pa sta sad?
Da nije kiksao u prve dvije utakmice mogao bi se vaditi na laser, ali ovako se samp moze reci da definitivno nije u formi
Da je balerina dala jos 2 gola nebi se izvlacila na gresku sudije
Hrđavom ku*rcu svaka dlaka smeta.