Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CANNAVAROOOOOOOOOOOO I LOVEEEEEE YOUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rooney je ljepotan naspram onog aliena iz Francuske, zaboravih mu ime... Al kakvu Cannavaro ženu debelguzu ima, ko da pase ćevape povazdan.
ronaldo je samo u sarajevu pravi alpasinac klasik torbica i trenerka, a tores je lafcina zesca
SRBI SU NAJLEPSI NE KENJAJTE
@- kad si glup xD hahahha steta samo radi hrvatske, sad bi ovde modric uzeo zlatnu medalju ;) a dje je sminkercina i peško iz portugala hahhahah
fakat ne kontam, rooney defintivno nije najružniji...prije svega ljepota je relativan pojam jer recimo koenezi generalno nisu lijepi po zapadnim standardima ljepote, ima tu i tamo po koja kineskinja sa silikonima ali.. recimo većina crnaca je brate poružna sa svojim konjskim zubima i flat nozdrvama... a za toresa pjegavog i žutog ja fakat ne kontam ko može reći za njega da je lijep... a davida vilu neću ni da komenarišem... pa de proguglajte malo te slike pa da vidite na šta liče... lijepi fudbaleri su david bekam, zidan, roberto baggio pa onda naš sergej babarez a ne tores i vila... ima i u srbiji lijepih recimo onaj željko joksimović...
Stvarno je ubedljivo najruzniji!
Jos da je i Turska igrala ovo svjetsko prvenstvo,pa da sa srbijom cine kompletnu cjelinu najruznijih.Ipak su srbi puni turskih gena.
e jal ovi seru majko moja, pa sta fali lampardu i gerardu
Onaj iz Srbije sto je napravio penal protiv Gane lici mi na Runija, neznam kako se zove al je faca ko Rade Paprica.
Cudo repuh nije u kombinaciji za najviseg igraca !?
Znamo za srbe da su najruzniji
Kako ste jadni . Za Srbiju ste napisali da je medju zadnjima a ona je u gornjem dijelu ljestvice . Pogledajte sami na webstranici . Stvarno JADNO !
Ja tvrdim da sam najruzniji , steta sto trenere ne ocjenjuju :)
spanci su najljepsi...alvaro arbeloa sa zurkom na cent..kakav cannavaro..