Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko da je mora dobiti jedan igrač, nek dobiju xavi i iniesta zajedno... Pa messi ne može ni guzit bez njih dvojice! :))))))))))))))) Ko je za to da se zlatna lopta da xaviju i iniesti palac gore a ko nije palac dole!?
Je\'na kroz oči. Nije mu ni zamjerit\', šta mu je Leo radio. http://www.youtube.com/ watch?v=FckvDOc3oZc
I ovaj kloc bio onomad proglašen za najboljeg? Messifobio http://www.youtube.com /watch?v=93mJ2wdOq5M Koje je ovaj kikseve imao u Realu. Valdez je za njega mala maca.
Vazda bio Leova dobra i stalna mušterija. Još ga boli kuk. http://www.youtube.com/ watch?v=93mJ2wdOq5M Xavi je vazda bio skroman ali i realan: \"- Hoću li je osvojiti? Ne, to je nagrada koju je zaslužio Messi, bez dvojbe.\"
hmmm a da FIFA dodijeli 2 zlatne lopte,Messi-ju i Xavi-ju sjajni su,nema sta...bas tesko za odluciti ko je bolji,ali ipak ehhh Messi je Messi,on jednostavno i sa loptom i bez lopte cuda cini na terenu!!
Xavi je se Barsom osvojio sve sto se moglo osvojiti, a onda sa reprezentacijom osvojio Svjetsko i Evropsko prvenstvo, znaci osvojio je sve moguce i na klupskom i reprezentativnom nivu. A ovaj djecak sto je kao favorit da dobije \"Zlatnu loptu\", treba da nesto osvoji i sa reprezentacijom da bi bio prava konkurencija Xavi-u. Treci nije vrijedan pomena :) Ako Xavi ne dobije ovu nagradu, to ce biti velika nepravda prema ovom odlicnom fudbaleru, a ova nagrada ce postati farsa...tako da bih se i ja slozio sa Fabiom zabarom :D
Xavi, zasluzio je, bilo bi pravednije nego da dobije midget Lessi koji je prosle godine nezasluzeno osvojio nagradu umjesto genijalnog veznjaka zlatne Spanske reprezentacije ;)
ja sam barcin navijac,al to nema nikakve veze sa pamecu da xavi dobije zlatnu loptu umjesto messija,messi je taj koji sve utakmice odlucuje,koji kad prigusti vrati barcu u zvit a ne xavi
WESLEY SNEIDER,NAJVECA NEPRAVDA U KONKURENICIJI ZLATNE LOPTE