Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantastican igrac bio, velika greska u karijeri mu je bila kada je presao u chelsea.
@LovacBL slazem se jednim dijelom. Ipak, ako ne dobijes priliku, mozda nije do tebe? Najveci problem su danasnje "instant" ekipe odnosno njihovi vlasnici. Kupe najskuplju robu na trzistu i ocekuju za 3 mjeseca uspjeh. Da sada okupis najbolje igrace na svijetu u jednu ekipu, ja ti garantujem da bi tesko osvojili neki trofej u prvoj godini.
Glupost ziva! Klub u zoni ispadanja, a ovaj kao prica da je do bivseg igraca. Pa jarane do sad bi u nekim klubovima frcio vec 4 puta. Imao je dovoljno vremena da pogorsa i da popravi, ali nije, pogorsao je i zato leti.
Andriy je jedan veliki gospodin!
nije trebao nista govoriti, prošle godine prvak ove godine u zoni ispadanja, dobro je izdržao i do 12 mjeseca