Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yayaje odličan igrač, ali notorna seljačina. Samo po tome nije ni zasluzio nagradu, a i po činjenici da od srijede prebiva u Besicevom dzepu.
yaya politiku na stranu
Jeste ovaj Yaya antipatičan, sve mu smeta, samo on, on i on. Bilo mu krivo što mu niko nije čestitao rođendan od suigrača, pa on je musliman ne pije alkohol, sad je razočaran što nije on proglašen za najboljeg jer je vodio Obalu slonovače do titule afričkog prvaka, ali mu nije smetalo kad je proglašavan za najboljeg iako nije osvajao Afričko prvenstvo.
@Jedno_Pitanje Vecernja skola jos prima upisi se. "PONJEO"
ture ti si mene upravo razočarao...
Dobro, al kad je Yaya dobivao nagradu zadnjih 5 godina, i tad se igralo prvenstvo Afrike 2012 i 2013, i Obala Slonovace nije osvojila, a opet Yaya bio najbolji igrac. I tad se nije zalio. Nije on zasluzio ove godine nagradu, nije ni najbolji igrac Obale bio, a kamoli dalje. Mogli su po tome dati Gervinhu, al nije ni on bio najbolji. Meni je Mahrez trebao bit najbolji, pa onda tek Aubomeyang ko daleki 2. Al mene se ne pita.
A Yaya nije ni prosle godine za 2014 zasluzio, po njegovoj logici. Jest City bio prvak, al u Brazilu su Alzir i Nigerija dalje dogurali na svjetskom od Obale, i Alzir umalo pobijedise Njemacku na kontre, Neuer morao igrati libera da ih zaustavi, tako da je trebao neki Alzirac i tad, mozda Brahimi, Feguli il Slimani. A i 2012 kad je Yaya bio top igrac, mogli su dati Drogbi jer je tad Chelsea uzeo ligu prvaka protiv Bayerna, Drogba dao gol za 1-1 i penal glavni i bio glavni igrac Chelsea.
Al za 2018 imace Afrika bas jakih timova, samo ako budu imalo uigrani i imali OK trenere. Alzir i Senegal imaju jako talentovane i jos mlade ekipe, i Nigerija stalno prave dobre mlade igrace, a i Ghana je ko uvijek solidna, samo ako se svi ti kvalifikuju, posto Afrika ima samo 5 mjesta.
Ako čovjek zaslužuje titulu i 15 puta zaredom dajte mu je!
hmm izgleda da su Yaya u pravu iako je Obamejang odlican igrac
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Paranoja uzela mi dusu sve mi uzelaaaaa sve mi uzelaaaaaaaa...