Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba kakav portuguz,koga oni imaju da vam zaprijete,onu balerinu,padavicara i glumca penalda???
Nema ovaj useranesto nick dzaba "sera" u imenu. Koji smrdo,otjerajte ga vise. Bordo DNK,odlicni su ti svi postovi. Respect!
Bilo bi dobro da je bio Island, ali sta je tu je. Jedino se bojim da Hrvatske ne bude nova Holandija. Da oduseve u grupi i da poslije ispadnu. Sanse su fifty fifty.
Ante, vrijeme je za naplatu. Osveti nas.
sretno komsije! mozete vi to samo igrajte i ponasajte se kao i u dosadasnjim utakmicama na euru 2016
Nike zloban komentar, al mislim da ce Ronaldo podivljati na utakmici i da Hrvatska nece dalje. Mozda grijesim, al mislim tako, vidjecemo
Onda ti nisi gledao protiv mađarske
Portugalci se napokon sjetili da znaju igrati neki fudbal, al preskaču ovo komšije, bar do polufinala, a onda - ko zna.
Hrvatska igra sa velikom srcem i tu se pokazuje i dokazuje ljubav prema drzavnom dresu,. Nema tu svi su isti, izvedes rezervni sastav i taj rezervni sastav razbije Portugalce, nema tu puno price.
To je kolektiv i zalaganje i trud na terenu. Ljudi ginu za svaku loptu. Nisu kao naš maneken Pjanić. Ne pamtim kada je kvalifikacijsku utakmicu odigrao kako treba. U Romi se slomi a za svetinju se ni 20% ne zalaže. Siguran sam da bi u Japanu izgubili obje utakmice da su igrali Džeko, Pjanić i Ibišević.
P.S. HRVATSKA NAPRIJED DO FINALA ABD !