Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za nase komsije. Napred Hrvatska.
Svaka čast reprenzetativcima Hrvatske, vidi se da znate igrati. Proci cete grupu sigurno i daleko cete dogurati. Organizatora utakmice maximalno kazniti, fol oni podigli nivo sigurnosti na najveci moguci... Sram vas bilo.. Dozvoliti grupi retardiranih i pijanih maloumnika da unesu onoliko baklji je ''PORAZ" organizatora.
ako ćemo realno, ja bih izbacio hrvate samo zbog onog kuksatog krsta na terenu. i ako se sjetimo kretenčine šimunića i pjevanja ustaških pjesama, muka mi dođe
@ dwekh nawsha....pa gdje si ekstremisto, da bog da ti se sjeme zatrlo
Kick Croatia out of UEFA and ban them for 10 years!
Imena pocinioca su se vec pojavila na netu, nadam se da ce biti adekvatno sankcionisani
Evo ja se smješkam, jer Hrvatska diSmr ko poljska hala. Ali nije ovo ništa, tek je grupna faza, kakva će tek fešta da bude kad ispanu u osmini ili četvrtini finala :)
Tesko majci koja tebe okota drzi u kuci
sranje u kockicama
Pitanje kako su prosli kontrolu sa tolikom pirotehnikom? Dosta bre foliranja.
Evo ja se smjeskam.
@Lostframe tko vas jebe primitivci.
Gospodine treneru, ja ne znam za koga večeras da navijam , Španiju ili Tursku.. Čini mi se da je bolje da Turska pobjedi , ali eto da pitam Vas , hoćemol navijat za Tursku ?
samo recte, svi ćemo u glas "turkijeee turkijeee".
Ako sad ne krene mijenjanje zakona o sportskim natjecanjima ne ce nikad...ovo ne ce stat na tomw vjerujte mi, slijedi kaos u zivotima ovih koji su to napravili!
? :D ne cemo/ ne treba/ ne mozemo/ :) hrv.pravopis u ruke :)
Moguce da je ucetalije pisat nece, ali ni ne ce nije gramticki netocno...(rekao mi prof na faxu da je vuk draskovic pisao zajedno sve, a mi pisemo odvojeno)...zato ako napisemo i netreba neki ce rec da je gramticki netocno, neki da je gramaticki tocno...
Ja se smješkam :D