O sadašnjem i bivšem treneru
14

C. Ronaldo: Ferguson i Mourinho su kao Ferrari i Porsche

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Prije nekoliko dana je Cristiano Ronaldo postigao premijerni autogol u karijeri. Glavom je zabio jedini gol na utakmici Granade i Real Madrida, te je time počastio domaćina s tri boda.

Kada novinare počasti svojim izjavama onda je to uvijek važna priča koju prenose svi svjetski mediji, jer težinu imaju riječi drugog najboljeg svjetskog nogometaša.

"Preteško mi je izabrati između Alexa Fergusona i Josea Mourinha. Nije fer da govorim ko je bolji trener od njih dvojice, jer je to jednako kao da uspoređujem Ferrari i Porsche. Oba su trenera fantastična, prepuna iskustva i volje za pobjedama. Zato su toliko toga već osvojili", rekao je Cristiano Ronaldo.

Šest godina je tokom karijere portugalski nogometaš igrao za Manchester United, nakon čega je došao u Real. Sada će baš te dvije ekipe odigrati dvije super zanimljive utakmice u osmini finala Lige prvaka.

"Manchester će uvijek biti u mom srcu. Nikada neću zaboraviti te godine, a tako je kada su ljudi prema vama dobri. Sve mi je u Unitedu ostalo u lijepom sjećanju".

O utakmicama je rekao:

"Za mene su to samo dvije nogometne utakmice. Ništa više. Istina je, igram protiv nekadašnjeg svog kluba, ali što ima veze. Ne idem u rat, idem igrati nogomet. Bit će mi drago nastupati, bit će to novo veliko sportsko iskustvo za mene. Šanse za prolaz? Veliki su to klubovi, šanse su 50-50", zaključio je Cristiano Ronaldo.

Vezani članci