Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hellas 17.05.2010. u 08:59 UVALIM TI MRK ! !
BURSA JE VODILA VECIM DIJELOM PRVENSTVA , BURSA JE USPJELA SAVLADATI FENERA I TO NA NJEGOVOM TERENU , PO CEMU JE TO ONDA SENZACIJA ?? LIGA KOJA DAJE 5 SVOJIH TIMOVA U LIGI SAMPIONA I EVRO LIGI ZASLUZUJE PAZNJU . BURSA I FENER U LIGU PRVAKA , BESIKTAS , GALATA I TRABZON U EVRO LIGU . Hellas 17.05.2010. u 08:59 KO O CEMU TAKVI PROTIV TURSKE .
ko o cemu turci o turskoj ligi, yebo vam ja mater tursku
A zašto ovo nije u kategoriji domaće vijesti??? BIH4EVER
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\". .....ZNA LI KO KOJEG SU MESHEBA KOTROMONICI I KOSACE?
feminiziran,mladic,pasiv trazi neobrezanog,maljavog saljite poruke na muljaim kacka.profil na fejsu ..pomoc,da ne postanem kao manijak iz hlapoviica
A JANJARKE MLADE,LJUDI MOJI,PA POLA MACVE IDE TREBIT KURAVE IZ JANJE,..SVE OD MUSKIH ZAPALILO PREKO,A OVDE IM HANUME OD TUGE SAKOM LEKOVA SE SMIRUJU ..BOLJE MI SRBI DA IH LECIMO,NEGO DA SA ZIVCIMA ODU ,KO OVAJ MUCENIK IZ HLAPOVICA.
Ebo vam ja mater i rimsko doba, vidis da se nema sta jest, de malo o sadasnjosti glupsoni
\"Liudevitus Siscia civitate relicta, ad Sorabos, quae natio magnam Dalmatie partem obtinere dicitur, fugiendo se contulit\" , sto odgovara: [Ljudevit (knez donje Panonije 822.) ostaviviši grad Sisak, pobeže k Srbima, za koji se narod veli, da poseduje veliki do Srpske Dalmacije). 3. Povelja Dubrovniku rimskog pape iz 1188. godine Rimski papa šalje 1188, dubrovačkom nadbiskupu plašt i potvrdjuje stara prava dubrovačke crkve. U pismu pominje Srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vreme bana Kulina. (regnum u to doba ne mora nužno da znači \"kraljevina\", Bosna je bila tada banovina - Vidjeti u: I. Kukuljević, Codex diplom, II, 148, str 21. )
Seronja sto pita za mezheb, neka procita Kulinovu povelju koja je najstariji slavenski dokument na pergamentu...JA BAN BOSANSKI KULIN... Eto seronja o tom se mezhepu radi, a ti bi mogo pitat cukun-nenu koji te je sultan sagradio ovako pametnog...
@joee hahaha, koji si bolesnik...fakat, ako ikad dodjes sebi stidices se svog postojanja... :D
PIPO, YEBO TI KACAVENDA MAMU PRASICU U ANUS 4EVER!!
krsna slava kosaca je sveti djurdje, kotromanica sveti dimitrije.. eto da znas.... obrisah anus tefsirom i sehadetom...a hanuma povratnica me ceka u kuhinji,sa pitom, i sveze obrijanom picom:)) al cu joj ga zabit pod rebra bela,ahahah..a voli ovaj moj neobrezani,mala emina secer picek ko paketic,nejebica medj povratnickim zenama,nema od \'95,muje,oco u potocare i ne vraca se..
HANEFIJA: sta ti zelis time dokazat,objasni ??? i sta ti tacno nije jasno...ovako sifra si!!!!!
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostojića (04. 12 1419.) U svojoj povelji Dubrovniku Stefan Ostojic, bosanski kralj, na kraju drugog i u trećem redu navodi da \"nasleđuje presto od svojih roditelja i praroditelja gospode Srpske\". .....ZNA LI KO KOJEG SU MESHEBA KOTROMONICI I KOSACE?