Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek te ne bude strah, ista situacija je i sa C.Ronaldom u Realu, svi mu u klubu to znaju i podržavaju ga!
nema veze što si peder ibiševiću volimo te
Ooj hamede, sto ti ga suknu ovaj @hamed... Svaka mu cast. Pristavi ti ga ko Neuer Mandzukicu.
Ma ovo Bild izbacio \'nako, izmišljena priča garant! Kad smo već kod pedera, Gomez brate ima facu mrtve pederčine! Al\' intimu neću dirati.
Vi se ponasate svi zajedno ko hrvati u federaciji ... MI SMO UGROZENI BEEE MI SMO UGROZENI ... nece nikad biti vise homoseksualaca nego heteroseksualaca od kako covjeka ima ima i homica ... niti su ikad homici ikoga ugrozavali niti ce ikada ... sta sada tu pricate zna se sta je normalno ali to ne znaci da \"nenormalni\" nemaju pravo na zivot i da se ponasaju kako se ponasaju ...
joj ovih novopecenih Dortmund- ovaca, Lahm hoda sa trebom vec maltene 10 godina ako se nisu dosad vjencali. Gomez da je pedercina vec bi nekoga silo,va,o pod tusem koliki je. Pa ipak kad vidim one vase manekene kao Gotzea san svakog pedo,fila koji cupa obrve, Subotic feget, Weidenfeller i njegovi roza dresovi, one poljske qu,rav,e sto ste ih naredali po ekipi, Reus koji se vratio nakon sto je otjeran jer se zazelio ki,te. Javna tajna da Omowoyela sve pok,ara u kabini zato slabije trce nakon poluvremena jer boli gu,za. Cak ni Kagawa per,verzni Japanac nije vise mogao da izdrzi kod vas. Zato i imaju onolku tribinu vole se svi nagurati i trljati jedni od druge mada tvrde da je to samo muska ljubav.
hahhaha cuj nisi Maria vidio.... on 100% nije gay http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396937_10150998616983409_277325910_n.jpg
Neko ga u Njemackoj prima, pa to je vjerovatno neki slovenac il hrvatcic :)
hamed, zar ti stvarno misliš da samo zato što su viđani s djevojkama nisu gayevi haha?
ako ga prima onda je golman, ako ga zadaje onda je napadac.
kr.e.te.ni m.o.r.o.ni de.B.il.i mo.r.b.id.i ne znam kako da vas vise nazovem, pa ne moze biti ni mandzukic ni gomez ni neuer ni nijedan igrac bayerna, jer svaki je vidjen sa svojom djevojkom, a jedini ko nije vidjena sa djevojkom tj. ja koga nisam vidio je iz Borrusije Mario Gotze !
Ljudska sloboda je neprocjenjiva. Nekad će nam biti smiješno i stidjet ćemo se samih sebe što su određene grupacije ljudi poput gayeva šikanirane. Bez ikakvog utemeljenog razloga.
.....Mandzukic 100%.... :))))))
pa jel ovo on o nasem mandzukicu :)
Mario Gomez 101 % ;-)
nek se i oni pocnu otkrivat, na kraju nece ni jedan lik hetero ostati! oh, kad budemo manjina i na kraju bude cudno vidjete muskarca i zenu, kako je krenulooo
u bayernu su svi pedercine