Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva mašina je ovaj bayern muller thiago ribery mandžukić fantastični
GUT, BESSER , BAYERN .....
Kakav looser moraš bit da navijaš za Bayern? Izgleda, samo oni sa kompleksom niže vrijednosti kažu da vole ove bavarske ljigavce.
K'o Željo!
njemacka liga je trenutno sranje, ni blizu engleskoj i spanskoj cak je i portugalska liga bolja
Bayerna smisliti ne mogu ali savršenstvo gledamo i tu nema šta, ko je meni kriv što navijam za Dortmund . ovakav Bayern bi rasturio i špansku i Englesku ligu al dominantno a tvrdim da Borussija Dortmund može pobjediti sve te tvoje velikane koje imaš na umu, pa ti razmisli kakva je to liga.
liga prvaka ce ti dati odgovor na to, a sto se tice Bayerna i Dortmunda svaka cas ali pogledaj ostale ekipe njemacke lige i usporedi sa drugima npr petu ili sestu ekipu ne bitno koju hoces i uporedi sa engleskim ekipama pa ces vidjeti o kakvom kvalitetu govorim
brate iskreno real jedino može možda zaustaviti bayern ali to je pod znakom pitanja.zna se omjer u LP ko je bolji... pozdrav braci bavarcima :D
madžo je bog......za pola sata dva gola..............
najbolji strijelac bundeslige najbolji strijelac prvaka evrope i svijeta i još uz sve to kida se po terenu svaka mu čast
ajd sad ove pice nek komentarisu sto se nejave s komentarima kako ce bjedni arsenal proci bayerna hahahha piceee javite se malo ;)
Imaju li ovi milosti prema ikome? mia san mia!
sve dok ne dodje real madridu :)
ahahaha grdna rano hahahhaha real ? mislis onaj real madrid koji nije bayerna pobjedio pa ima 100 godina hahhaha pstt misu !
sve cemo vidjeti :)