Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bog te vidio nema ovoliko golova ni u vaterpolu :D B A Y E R N stern des sudens !
evo ko osvaja champions league...
Cemu prepucavanju ljudi? Pa fudbal je, svasta se desava! Lp ovo ono, vidjet cemo, Bayern je spremniji od svake ekipe u Lp I moze pobijediti svaku. Ne zna se sta ce se desiti ali navijam za Bayern u ligi, a nemojte se uznemiravati oko glupih komentara navijaca Juventusa, vidjet cemo se uskoro ;) Mia san mia..
majo vidjet cemo te u utorak koliki q.r.ac u usta mozes stavit
PA SINE POGLEDAJ MALO HISTORIJU, I VIDI KO JE TAJ JADNI DORTMUND IZVADIO IZ KRIZE... POGLEDAJ MALO KO JE NAJBOLJI KLUB NJEMACKI SVIH VREMENA, KO HARA NJEMACKOM, HVALA LIJEPO DOVIDJENJA !
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene. Sa 10.000 popeli smo se na 34.190 kn ove godine. 46 listića je odigrano. Prosječni koeficijent po listiću: 2,48. Prosječni ulog po listiću: 785 kn. Broj pogođenih listića: 33 (od 46), zarada u kunama: 24.190 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
bundess lakrdija
Bolje je ti cloceru pogledaj historiju malo bundes lige, i čiji su igrači najviše puta u rukama čuvali "salataru",i čiji su igrači najviše puta čuvali u rukama dfb pokal,krenuvši od beckenbauera,preko efenberga,ziklera,elberta,dajslera.pa evo do i riberija,lama,švajnija,uvijek su karali tako zvane "milionere" koji ma je Bayern posudio pare kad su bili u dugovima. Klopp i ekipa ćao,ali volio bih da prođe BvB Malagu čisto da ovim kritičarima Bundes lige začepe usta,pogotovo fanovima engleske premier lige.Svi ti klubovi Mančester unt,Mančester c,Chelesa i Arsrenal,HAHAHHAA.
Borussia zadnje tri sezone? Pa to vam ja govorim, jel vidite kakva djeca sad komentarisu fudbal, pravi ljudi nisu an portalima, oni ne komentarisu. SIne moj, pogledaj malo historiju BVB
"Mirno spavaj nano"; rece Jupp Kaiserfranzu pred utakmicu sa Juventusom.
vidit cemo vas u ligi sampiona kako ste jaki?
ja se nebi bas slozio s tvojom izjavom ali naravno svako ima svoje misljenje ja mislim da je tesko genrealno nekome utrpati 3,4 gola u bilo kojoj od ligi 5ice a kamo li 5,6 ili 9 ! osim tog mislim da svaka tekma krece od nule sto bi se reklo ali zasigurno i bayernu i juventusu daje dobar vjetar u ledja danasnja pobjeda jednim veoma visoka protiv ekipe trenutno recimo prosjecne ligaske forme a drugima protiv derby ekipe i eto.. biti ce xtra tekma u kojoj ce bayern pobjediti s 1 ili max 2 gola prednosti je moje misljenje
De malo prati fudbal pa onda komentarisi. Guardiola je digao Barsu koja je bila u silaznoj formi jer se sjeti Rajkarda ! Zasto bi uzeo Chelsea kada ga u Chelsea-u pamte po losem?Kako bi bilo tu trenirati? Zasto bi uzeo City kada je to nikakav klub? Logican izbor je Bayern i svako normalan bi uzeo Bayern da trenira jer je to cast i privilegija,a naravno imaju i slican stil Barsi pa je cojku lakse sve! A inace ti si GLUP
Niste vi skontali,ovo je bio rezultat iz rukometnog meča......ili?
E moj Rubentus Mandžoo je vec Buffonu zabio go na euru, samo onaj put je bio ekonomican ...sad slijedi trica
Bajern sam uvijek simpatisao ali zbog ovakvih stvari oni su u Evropi limitirani. Utrpati nekome 9 komada u utakmnici bez značaja, je u naj manju ruku smiješno. Koja je to ekipa u modernom fudbalu dala 10 komada u tri dana , a pri tome drugi meč je četvrt finale lige šampiona. Oni u utorak mogu igrati vrhunski fudbal ređati prilike i što su na mostu dobili na čupriji će zijanit.
a brate Bayern je uvijek sila bio i ostao..Dortmund je tek zadnje 3 sezone postao neko i nesto.. razlika je ta sto je neprihvatljivo vidjet Bajerna dvije sezone bez titule prvaka njemacke a za Dortmund je to sasvim ok.. to mediji rade, to je tako ;)