Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je BUFON branio za PARMU pa preso u JUVE :)
nije se on ocesao, niti zove novine da im sa\'ne 2-3 na uho. lik je trener, pri tome uspješan (barem bio) i onda mu postave milion pitanja u intervju-u, a nama to serviraju kroz serijal od 10 vijesti, a onda ljudi zakljuce \"vidi ovog sto se javlja\"...tak\' ima vise smisla, jel da ?
moj te zdipi!
Sljedeca izjava propalog trenera, kad se vec ocesao o svakog zivog u zadnjih par dana, ovako ce najvise paznje privuci: \"Vrbanjusa mora dovesti Varesanovica po svaku cijenu!\".
Sta li to trenutno vrijedi u juvetu?
Sadasnja nesposobna uprava prodaje sve sto vrijedi moj Lippi. Nije vise to onaj Juventus kojeg ti poznajes nazalost.
molim te vrati se u JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
forza Lippi ! forza Buffon! forza Juve!!!
Zreo za AC MILANA ::))