Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do \"big,a\" mi to ko fol nest zajeb@ni? da ti napomenem kako su nam bugari psovali srebrenicu itp.pa prije par godina srbi gostovali u sa i niko nije pala glava,niko nije bio ni pretucen,a sada tu ces da pises kako neko treba da se boi balkana...ne budi smijesan.samo srbi su u stanju takvoj grupi nesto uraditi,a i to tesko.
http://www.facebook.com/fudbalski.klub.zeljeznicar.sarajevo
kakvi bre crnogorci,poljaci ce ih pobiti,popaliti,silovati...u poljskoj ima vise nogometnih huligana nego u crnoj gori stanovnika.
Hajde đetići prebita ova go.vna poljska gdje god dodju oni se nesta kur.ce treba ih dobro izudarati i pokazati im da se na Balkanu nemoze tako lahko kur.citi i sretno vam veceras
ja sam nastao ukrstanjem pande i domaceg paradajza.