Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVOM IZNAD KURBANA GDJE TI JE MAMA. TU JE JEFTINA PROSTITUCIJA
Cisto po\' lopti
Za Haga..
poslije ponovnog gledanja snimka, jasno se vidi i da zaključiti, da je krivac za ovakav start, igrača u žutoj opremi, igrač u zelenoj opremi. Igrač u zelenoj opremi je bezobrazno uzeo loptu od igrača u žutoj opremi, odgurnuvši ga rukama, usljed toga je igrač u žutoj opremi pao na travu i ostao onemogućen da dalje učestvuje u igri. zatim je, igrač u zelenoj opremi krenuo sa loptom, onako, arogantno i pun sebe pozivao ostale igrače u žutoj opremi riječima \"dodži, dodži\" (na arapskom). najbliži igrač u žutoj opremi, čuvši poziv, objenožno je potrčao i trapavo se okliznuvši, podigao obje noge, kako bi se dočekao na stražnjicu. što je igrač u zelenoj opremi to i zlouporijebio, simulirajući, da ga je igrač u žutoj opremi, pokosio po nogama, otkotrljao se van terena, u prostor koji je ograničen bijelom linijom i namjenjen treneru. nakon svega toga, sudija nepromišljeno dodjeljuje crveni karton, nespretnom igraču u žutoj opremi.
nie lik dobar
Dragi moj sudija nije redakcija kriva sto imas degenerika koji uplicu vjeru,naciju i slicno i tamo gdje to nema nikakve veze s tim....a ovom gore prvom skamaram sve u obitelji i mrtvo i zivo za komenatar i dovodjenje Islama u vezu sa ovim clankom....
Nije ga ni dotak\'o. Normalan klizeći sa obe noge, a yebe.m ja redakciju koja podstiće nacionaliste da pišu ove komentare i kao interesuje vas saudijsko prvenstvo. Fujj.
nije namjerno, a i ruka uz tijelo je bila. tako da je nezasluženo dobio crveni karton.
KURBANE SE