Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja podsjecam na oca Mensu, redovno prebacim gol, moze i o meni koji clanak
Da vi znate kolko amidza ima Slininih kaseta punih precki i stativa. Dao je Interu da pogledaju i kupe ga ali nisu imali levati video playera.
Bolje je da ste objavili zašto nije vratio loptu svom saigraču bio je u daleko boljoj poziciji za šut. Ali vidi se sebičnost i prepotencija,isti mu babo.
I ćorava koka potrefi zrno.....hebo ovak'u vijest !
Klixovci sta vi mislite jel nas zanjima jel sin od Beckhama pogodio gol ili stativu?. Nadji te nesto interesanto i podjelite to na klix a ovo hoce li Ronaldov sin se okupati ili ce se Bechamov sin najesti nutele to nas ne zanjima !!!
Jel' kad stativu pogodio?
Jao kakav uspjeh, tuzno je sto se ovakvoj vijesti daje ista medijska paznja kao da je dobio nobelovu nagradu za fiziku, ali kako se sistem vrijednosti mijenja se vidi svaki dan nazalost
....ja ne znam ovako, ja "pod prečku" vazda zabijam:)))
tolko vama zanimljivo što je prečku pogodio?? i ja sam nek noć dao 5 golova na terminu, pa niko ništa.. :(
tatin sin