Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Sajo kako ne moze pozivati igrace na osnovu jednog pogotka. Bas me zanima sta li to tikny winky pruza u prestiznom ligaskom takmicenju pod nazivom HNL. Safeta sam gotivio kao covjeka i kao igraca, a sad mi se jednostavno gadi. Posro je sve sto je mogao posrat
jbg on se mora prodat zato i igra na silu, konstantno forsiranje tine od strane duduma, iako neide, on forsira, pa forsira, pa kaze malo nam falilo, pa vazno je da nismo izgubili, slijedecu idemo na pobjedu, repka trpi, narod trpi, doslo nam do guse svima od njegovih zaje3ancija. Sta na kraju? Kad on ode...Reci ce kako su povrede ucinile svoje, jedna lijepa generacija igraca ce propast, cekacemo slijedece kvalifikacije...KRIVO MI JE, KRIVO MI JE I NAJE3EM SE SAFETU ETO NECEG STO MU SE NISAM DO SAD NAJE3AO, JER NE ZNAM STA VISE. TOLIKO SAM MU SE DO SAD NAGOVORIO DA VISE NE ZNAM STA DA UPOTRIJEBIM.
tino trenutno igra krilo, a hajrovic moze igrat tu poziciju i duplo je bolji. slino nema brzinu i nije prodoran. Uostalom hajrovic se do sada dokazao vise od njega, i zasluzio je da igra vise od tine. Uostalom svicarsku ligu i budnes ligu mislim da ne mozemo poredit sa hnlom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene iskreno vise brine povreda Avdijatora. Bez Dzeke i nekako mozemo al Avduka je jedan. No Avdija, no party !!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Edin_D%C5%BEeko Za one koji neznaju sta je EDIN DZEKO eto neka malo procitaju i neka se stide svojih komentara
Nemogu da vjerujem kakva smo mi nacija :( nije ni cudo sto nam se sve ovo desava DA BOG SACUVA komentara pa dali iko ima normalan ovdje DIJAMANTU zelim ti sto brzi oporavak ,a nasim ZMAJEVIMA pobjedu i neka se pojedinci stide svojih komentara
Joj Džeko sad ti ga Amra može dudlat 3 hefte ćeš odmarat
Divna vijest!
P zaboli me karina vise za ovim majmunom, pa covjek kao da je Bill Gates u najmanju ruku.. Ebo Vas on vise i kolko mu njegova sluzba para daje da pisete o njemu 24 sata dnavne i to po tri puta dnevno, sa loptom ne moze da se sastavi godinu dana.
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=526ed9078180e432697982 ljudi je.o to igrajte ovu igru i opustite se
DJeko ce igrati taman na jednoj nozi! Upamti te!
ujeba ga Amra pravo...
Ja vala Dzeku vido danas u Avliji, gajnc nov
a svi ste se radovali kad se aguero povrijedi
jedino nasa repka nema 3 napadaca i evo sta nam se desaje jedino da safet i sead nastupe
Treba da se povrijedi pa da se shvati da je nezamjenjiv. Dijamantu!
Kakav je susic telac dovoljno govori da zove igraca koji igra u vezi i gdje smo popunjeni maksimalno. Na toj poziciji moze igrati 10 igraca sto je pozvao. Ali zato ne zove ni jednog napadaca. Haha Mozda on ni ne zna gdje je ta pozicija na terenu ?
de ti meni reci , aj mrs
hajd' politicari ali sto nas ti PVC treneru maltretiras. Daj barem pojacaj odbranu, ovako nemamo nista