Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@crvena lenta oni divljaci a mi nismo???kod njih je to izuzetak a kod nas pravilo... uzmi u obzir i velicine zemalja kao i broj njihovih stanovnika, kultura, naroda, rasa, pa zamisli sta bi bilo kod nas da nas nije tako malo...kod nas navijacke skupine svako kolo belaj prave, a ondje gdje nema belaja nije razlog sto smo gospoda, vec sto nemamo para otic na gostovanje...oni divljaci, a mi cista kultura...
Sve da plate sta su ostetili i godinu dana drustveno korisnog rada
Divljaci. Da smo mi u pitanju svi bi se zgražali nad divljim balkancima ali mi smo i u tome gospoda. Par zapaljenih baklji, stolica koja je dobila krila i bogaranje cijelo poluvrijeme nije nikom naštetilo. U svakom slučaju huligane treba hapsiti i zabranjivati pristup stadionima.
Na branje kukuruza